Mijn ervaring met DigiBTW + gratis maanden voor jou!

fulltime ondernemer,

Voor de mensen die mij al langer volgen weten dat ik al een lange tijd op zoek ben naar een boekhoudprogramma die echt doet wat hij belooft. Maar ook heel veel werk bij mij uit handen neemt en het liefst nog een aantal dingen meer doet. Het helpt je zelfs met de inkomstenbelasting, wat tot nu toe het enige boekhoudprogramma is die je hierbij helpt! Echt een aanrader!!

Je gelooft het niet als ik zeg dat ik nu al ruim een maand gebruik maak van dit boekhoudprogramma. Hoe jij ook 3 maanden gratis gebruik kunt maken van dit makkelijke boekhoudprogramma, dat vertel ik je graag! Even een kleine disclaimer, ik schrijf dit artikel uit mijn eigen enthousiasme, dit is geen gesponsord artikel!

DigiBTW – meest veelzijdige boekhoudprogramma!

Ik ging voor de zoveelste keer gebruik maken van de proefperiode die de meeste programma’s bieden. Ik zat enorm tegen het opzetten van de boekhouding op want bij alle andere programma’s was ik uren (als niet dagen) bezig met mijn boekhouding invoeren. Maar toen ik een timer zette was ik met een goed half uur al klaar bij DigiBTW. Omdat ik veel terugkerende boekingen heb is het bij DigiBTW geautomatiseerd en koppelt hij daarna alles zelf. Je controleert het nog wel, maar dit scheelt zoveel tijd! Daarnaast zet je de boekhouding op door het invoegen van je bankgegevens.

Boekhouden hoeft niet moeilijk te zijn!
Van al die andere programma’s had ik tot nu toe de moed al opgegeven om het zelf te doen. Waar de meeste beweren het zo makkelijk mogelijk te maken, bleek dat bij het opzetten toch wel andere koek. Maar bij DigiBTW is het echt zo, het is echt zo simpel mogelijk gemaakt maar omvat wel alles (en meer!) wat je nodig hebt bij een goede boekhouding.

Voordelen van DigiBTW


  • Sparen voor gratis maanden door het verdienen van credits
  • Helpt je bij de BTW aangifte
  • Helpt je bij de inkomstenbelasting!
  • Gemakkelijk en snel opgezet (ik had maar een half uur nodig!)
  • Grafieken van je groei/verlies
  • Uren registratie
  • Ook ideaal als je een webshop hebt!
  • Nog veel meer..

Laat ik maar gelijk beginnen met die gratis maanden! Je begint met de 30 dagen op proef, dat is gelijk je 1e maand gratis. Bij het opzetten van je boekhouding kun je credits verdienen. Bij 10 credits krijg je 1 maand gratis. Bij het totaal opzetten van mijn boekhouding heb ik 20 credits verdiend waardoor ik naast die 1e gratis proefmaand nog eens 2 maanden gratis krijg (en jij ook!) dus de eerste 3 maanden betaal ik niets. Maar je kunt credits blijven verdienen, bijvoorbeeld door andere mensen uit te nodigen voor DigiBTW. Jij krijgt dan ook die maanden gratis en ik spaar voor weer nieuwe maanden gratis. Je kunt mij dus enorm helpen door je aan te melden via deze link: https://www.digibtw.nl/inschrijven?signupcode=oawb9
Zo krijg ik niet alleen een maand gratis, maar kun jij ook gebruik maken van die 3 maanden gratis!

Heb jij al eens gehoord van DigiBTW?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.