Mijn eigen producten laten maken

studentendrukwerk

Ik heb ontzettend leuk nieuws althans dat vind ik natuurlijk zelf! Al een aantal weken ben ik ontzettend druk met het maken van mijn eigen producten en dan bedoel ik niet de sieraden die we al hebben maar een compleet ander nieuw product. Ik vertel je vandaag heel veel over let’s Go!

Ik ben echt ontzettend trots of wat ik nu ga neerzetten. Achter de schermen ben ik al een aantal weken bezig met de voorbereiding van het lanceren van een aantal eigen producten. Natuurlijk hebben we al de eigen sieradenlijn waarbij ik al de hangers zelf maken maar wat ik nu ga doen is weer totaal anders.

Mijn eigen producten?

Ik zit ook alweer bordervol met ideetjes voor blogs die je kan gaan schrijven want ik ga jullie echt helemaal meenemen in dit proces. Hoe kom ik op dit idee wat heb ik hier allemaal voor nodig En vooral hoe ga ik dit allemaal doen? Maar dat zijn antwoorden die ik in deze blog niet ga geven want ik wil jullie nu alleen kennis laten maken met mijn idee voor het maken van eigen producten.

Een aantal weken geleden zei mama tegen mij waarom maak je niet cadeaupakketjes, want de adventskalenders gaan zo ontzettend snel Ik denk dat cadeaupakketjes ook interessant zullen zijn. Nu had ik al maanden voor zakelijke klanten verschillende sets en ook die liepen ontzettend goed. De keuze om te gaan voor een aantal cadeaupakketjes was dus niet eens zo heel gek en kwam helemaal niet uit het niets. De keuze voor welke cadeaupakketjes wel want niet eerder richtte ik mij op de spirituele werking van edelstenen maar dat ga ik nu wel doen. Ik merk dat veel van mijn zakelijke klanten graag willen weten wat bepaalde stenen doen waar ze vandaan komen en welke steen het beste bij elkaar passen. Daarom ben ik gaan kijken naar het maken van verschillende setjes en als ik dan toch bezig ben kan ik het net natuurlijk gewoon beter goed aanpakken. Dus dit keer alles erop en eraan doosjes logo’s stenen kaartjes met informatie, je kunt het je zo gek niet bedenken of ik heb er aan gedacht. Ik bestel de samples maakt er een keuze en nu zijn we hier. De deadline was eigenlijk 1 januari voor het lanceren van mijn producten maar die gaan we al naar voren schuiven naar ergens begin december. Ondanks dat ik je nu niet heel erg veel heb verteld over welke setjes er dan gemaakt gaan worden heb ik toch alvast verklapt dat ik bezig ben met eigen producten. Ik begin met twee setjes en ik heb al papier al meerdere setjes uitgewerkt die we gaan maken zodra deze eerste twee setjes verkopen. Zie je het als een soort uitbreiding van het assortiment! Waarbij ik ben natuurlijk naast mijn eigen consumenten website ook gaan richten op bij zakelijke klanten en vooral luister naar wat zij denken dat hun klanten in de winkels willen hebben. Want naast Nederland verkoop ik ondertussen ook aan Zweden Finland Noorwegen Denemarken Duitsland België Frankrijk Spanje Portugal Italië Oostenrijk Griekenland en Luxemburg natuurlijk. Dus deze stap wilde ik graag zetten zodat ook mijn zakelijke klanten het aantrekkelijk blijven vinden om bij mij te bestellen. in de komende weken/maanden wil ik alles ga vertellen over hoe ik het heb aangepakt om mijn eigen producten te gaan lanceren. Van wat ik daarvoor heb gedaan tot de hele uitwerking Ik wil al mijn tips gaan bundelen en deze hier gaan delen op de blog.

En nu ben ik wel benieuwd wat denk jij welke setjes er als eerste online gaan komen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.