Mijn eigen bedank kaartjes laten drukken!

studentendrukwerk

Ik werd door Studentendrukwerk benaderd voor een samenwerking. Daar werd ik meteen enthousiast van! Mijn eigen bedank kaartjes laten drukken bij Studentendrukwerk, ik vertel je wat ik vind van de service en laat je ook graag de kaartjes zien!

Voor mijn bedrijf gaan er dagelijks best veel bedank kaartjes de deur uit. Elke bestelling bevat een kaartje en de kaartjes die ik eerder dit jaar liet maken waren al bijna op. Tijd voor nieuwe kaartjes!

Studentendrukwerk is echt snel!

Waar ik bij een ander bedrijf ruim een week moest wachten tot de kaartjes werden geleverd, had ik het 2 dagen erna al in huis! Studentendrukwerk is echt snel! Maar naast dat je het graag snel in huis zou willen hebben, wil je natuurlijk ook een bepaalde kwaliteit. En ik kan je zeggen, de kaartjes zijn echt heel goed. Ik ga ze dan ook zeker bij hun bijbestellen zodra deze bijna op zijn!
studentendrukwerk

Ik heb al enige ervaring met studentendrukwerk, want een aantal jaar geleden heb ik daar mijn boeken laten drukken. Misschien dat je dat nog weet ik schreef namelijk een boek ‘bloggen doe ik zo’ en die liet ik bij hun drukken. De klantenservice is erg vriendelijk en helpt je graag als je vragen hebt. Ook de website erg makkelijk en is overzichtelijk. Zo zijn er verschillende categorieën waar je uit kunt kiezen. Zo kun je er bijvoorbeeld een t-shirt laten bedrukken maar ook folders, wanddecoratie en heb je zelf een categorie met cadeaus! Stiekem ben ik benieuwd of je richting het eind van het jaar je eigen adventskalender kunt laten maken.

Bedank kaartjes laten maken

De kaartjes die ik liet maken zijn van 200gram papier mc gloss, en beide kleuren heb ik er 100 stuks van. Wat een opmerking verschil was met de kaartjes die ik ergens anders liet maken is dat er hier een aantal kaartjes extra bij zaten! Zo kreeg ik van de pastel groene 119 stuks en van de pastel roze/oranje 106 stuks. Bij de andere aanbieder waren het er exact het aantal dat ik er bestelde. Dat was eigenlijk wel iets wat me gelijk opviel. Daarnaast zijn de kaartjes echt heel erg mooi gedrukt, zijn super scherp al ligt dat natuurlijk ook wel een beetje aan dat wat je aanlevert.
bedank kaartjes maken

Je kunt ervoor kiezen om je eigen documenten aan te leveren of je kunt gebruik maken van de online editor. Omdat ik zelf al mijn eigen documenten heb, heb ik hiervoor gekozen. Maar ik heb natuurlijk ook even een kijkje genomen bij hun eigen software en dit werkt eigenlijk super simpel. Je klikt op het product dat je zou willen bestellen en volgt dan de stappen die er tevoorschijn komen. Bijvoorbeeld bij kaarten die ze eerst of je een gevouwen kaart als een ongevouwen kaart wilt. Daarna kies je de afmetingen en de volgende stap is het ontwerpen van een kaartje. Daarbij kun je bijvoorbeeld je eigen tekst en foto’s invoegen maar je kunt ook helemaal from scratch beginnen.

Als laatste puntje waar ik onwijs verbaasd over was is dat de producten veel betaalbaarder zijn dan bij andere concurrenten. Zeker als je niet veel te besteden hebt maar wel iets nodig hebt voor bijvoorbeeld een feestje of voor je eigen bedrijf dan zou ik zeker eens een kijkje nemen bij Studentendrukwerk. Snel, betaalbaar en veel keuze!

Heb jij al eens iets laten maken bij Studentendrukwerk?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Mijn eigen bedank kaartjes laten drukken!

 1. Nooit geweten dat je een boek had geschreven…..
  Zo leuk.
  Prachtige kaarten om de kopers van je gekochte producten mee te bedanken…..

  Een mooie dag

  1. Aantal jaar geleden alweer!
   Dankjewel, ben ook echt heel blij met de nieuwe kaarten. Mooie aanvulling op de paarse kleur die ik hiervoor had, vond deze pastel tinten wel tof voor de lente en zomer.

   Jij ook een fijne zondag!

Comments are closed.