Anders

Mijn eerste winactie!

Hallo lieve lezers/bezoekers/en andere belangstellenden 🙂

Zoals ik wel vaker had aangekondigd ging ik bij de 100 volgers een winactie organiseren. Ik moest een tijdje nadenken wat ik zou doen, en hoe ik het zou gaan doen. Maar vandaag is het dan zover! Want vorige week had ik al de 100 volgers op mijn blog bereikt, en heb inmiddels op mijn Facebook pagina al meer dan 270 likes!

Ik heb in samenwerking met Webprint een winactie bedacht waarin ik de winnaar 30 euro shoptegoed mag geven bij Webprint! Je kunt daar zulke leuke dingen bestellen! Ik heb daar ook meerdere foto producten van en ben erg tevreden over hun service en bezorgtijd! Ook de kwaliteit van de foto’s en foto producten zijn erg goed!

Winnen:
Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs?
– Volg mijn blog via wordpress of de e-mail
– Like mijn Facebook pagina
– Like de Facebook pagina van Webprint
– Laat een reactie achter onder deze blogpost met daarbij een geldig emailadres!

Extra kans:
– Deel dit bericht op Facebook
– Volg mij op Bloglovin, Instagram, en/of Twitter
– Deel dit bericht op twitter : YAY! Ik maak kans op 30euro shoptegoed op Webprint bij @lifebyme93  Ga snel naar http://lifebyme93.wordpress.com en doe ook mee!

De winactie loopt tot 29 april! De winnaar krijgt 30 april bericht! Wat zouden jullie bestellen als je dit zou winnen? En wat heb jij allemaal gedaan om dit te winnen?

Veel liefs,
Carolien

18 thoughts on “Mijn eerste winactie!”

 1. Nou ik doe graa mee hoor! Ik wil nog heel graag een leuke poster of cancasdoek voor buiten op het balkon die we dit jaar in Mexicaanse sferen gaan brengen. Ik volg je blog, heb de facebookpagina’s gelijkt en volg je op Instagram!! Ik ga duimen!! 🙂

 2. Wat een leuke winactie meid en gefeliciteerd met al die volgers! Je verdient het! Ik volg je al op WordPress, maar zal ook je facebookpagina liken en die van Webprint! Mijn email is: Denisedejongh2@gmail.com, maar als ik win kun je ook contact opnemen via mijn contactformulier. 🙂

 3. Wat een leuke actie! Ik waag mijn kans zeker! 🙂 Ik volgde je blog al via mail, nu ook via WordPress. Ik heb je pagina geliked op Facebook en die van Webprint, dit bericht geshared op mijn Facebook en je bericht op Twitter geretweed 🙂 En nu: fingers crossed! 😀 Liefs! x

 4. Ik doe mee! Voor een mooie foto op canvas voor gaan de muur.

 5. Gefeliciteerd met je 100 volgers <3 Ik doe graag mee met de winactie, ik wil namelijk visitekaartjes maken voor mijn blog en dit zou ideaal zijn <3 Ik heb de verplichte stappen gedaan, veel succes iedereen <3 Liefs Sabrina

  1. Wat leuk dat je mee doet! En bedankt! Ja gaat ineens heel erg snel allemaal! Wat gaaf dat je visitekaartjes wilt maken! Leuk idee!! x

 6. Leuke winactie. Ik doe graag mee. Heb zojuist de facebookpagina’s geliked (onder mijn echte naam) ik mail die wel even. Ook heb ik hem gedeeld op twitter! Leuk en gefeliciteerd met de volgers!!! Heerlijk gevoel he!!!! XoXo Olivia

  1. Ja klopt! Echt heel erg gaaf zoveel volgers! Leuk dat je meedoet! En ik heb het inmiddels gezien op Facebook en twitter! Bedankt daarvoor! xx

 7. Wat een superleuke actie zeg. Ik doe graag mee want ook moederdag komt eraan dus dan kan ik een leuk fotoproduct voor mijn moeder maken. Ik volg en like je via bl (melissavanstipdonkmaas), beide fb pagina’s (melissa.vanstipdonkmaas), instagram (melissamaas1984). liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

Comments are closed.