Personal Review

Mijn eerste magazine!

Vandaag heb ik eindelijk weer eens wat positief nieuws! Ik heb namelijk net te horen gekregen dat ik ingepland ben voor 5 weken vakantiewerk (in juni en juli). Dus dat is ten eerste alweer een opluchting! Het is geen vastwerk, maar ach! Het is weer werk, en wie weet kan ik er nog langer blijven werken!
Daarnaast heb ik gister en vandaag al jullie lieve berichtjes gelezen, en ik wil jullie enorm bedanken voor alle positiviteit! Lieve berichtjes en complimenten en een heleboel geruststelling! Maar vandaag heb ik nog meer leuk nieuws! Lees je mee?
_DSC2247

Een aantal weken geleden kreeg ik een mail van Digitoo of ik het leuk vond om een online magazine te maken. Dit leek me een ontzettend leuk idee, en ben me hier in gaan verdiepen. En nu heb ik mijn eerste magazine online! Om precies te zijn komt het morgen om 12uur tussen de middag online!
Ook kun je hem via de mail krijgen, maar dan moet je alleen je mail even doorgeven aan mij!

Natuurlijk zal ik hem ook delen op Facebook en Twitter zodat iedereen hem kan lezen! Ik ben er namelijk heel erg blij mee!

Digitoo is ook nog eens een heel erg fijn bedrijf, want als je hulp nodig hebt dan hoef je maar een berichtje te sturen en ze helpen je op weg! Het programma waar je het mee maakt (online) is heel erg simpel, en voor iedereen toegankelijk! Door een begin filmpje te kijken voordat je gaat beginnen, weet je precies wat je moet doen en hoe alles werkt! Daarna kan je aan de slag met het schrijven van jou bladzijdes! Ook kun je foto’s toevoegen en zelfs filmpjes! Ik heb ervoor gekozen om alleen een header foto te plaatsen en verder alleen tekst.

In het magazine vertel ik het een en ander of mezelf en over mijn blog! Zo vertel ik iets over het ontstaan van mijn blog, mijn blogschema, de keuzes voor artikelen en deel ik mijn social media accounts! Genoeg leuks om te lezen! Wees niet bang voor langdradige teksten en saaie bladzijdes want dat is het totaal niet! Doordat het digitaal is, leest het makkelijk weg en is het voor iedereen met internet toegankelijk!

Ben je benieuwd naar mijn magazine? Morgenmiddag deel ik hem op Facebook en twitter, maar wil je er eerder bij zijn kun je je email achter laten en krijg je hem in je mailbox!

Veel liefs,
Carolien

20 thoughts on “Mijn eerste magazine!”

  1. Jaa ik vond het echt heel leuk om te doen! En ik mag nog 2 edities maken! Dus daar ga ik zeker gebruik van maken als het goed bevalt! Oke zet ik je erbij! Krijg je hem morgen rond 12uur!

  2. Hee! Ik had even gekeken, maar kan nergens je emailadres vinden. Wil je hem even doorgeven? Dan zal ik je toevoegen!

  1. Jaa echt gaaf hΓ©! Vond het ook heel erg leuk om te doen! Misschien krijg je binnenkort ook wel een berichtje van hun! Of stuur je hun een berichtje! xx

    1. Prima! Morgen komt hij online! En degene die hun email doorgeven krijgen het als eerste want die krijgen het om 12uur tussen de middag morgen. Je mag eventueel wel je email geven, dan zet ik je erbij! xx

 1. Wat super leuk! Ik vind het zo leuk om dit te lezen, ik ben op dit moment zelf ook bezig om mijn eigen tijdschrift in elkaar te zetten. Just for the fun πŸ™‚ Wil je hem naar mij mailen? Ik ben echt super benieuwd! xx

  1. Dankje! Ja ik vond het echt heel erg leuk om te doen! Ik mag nog 2x een editie uitgeven, dat ga ik later dit jaar doen. Ik zal je bij op de lijst zetten πŸ™‚ Leuk ben benieuwd wat je er van vindt!
   xx

 2. Wauw klinkt enorm leuk! πŸ™‚ Je mag hem mij ook wel via mail sturen, ik ben er enorm benieuwd naar πŸ™‚ Mijn e-mailadres is natasachat@hotmail.com Nogmaals proficiat met je job! πŸ™‚ Liefs! x

  1. Dankjewel!! Ja ik ben ook heel erg benieuwd wat jullie er allemaal van vinden! Ik mag nog 2 edities uitgeven dus kan alle feedback mooi meenemen! xx

   1. Ooh super! Ik heb hem goed aangekregen, ik ga strakjes eens lezen πŸ™‚ Liefs! x

Comments are closed.