Mijn edelstenen shop | Kijkje in mijn voorraad!

natural blooming

Het leek mij wel eens leuk om jullie een kijkje te geven in mijn voorraad. Het moment dat ik dit heb gefilmd is voordat ik opnieuw inkopen ging doen. Ondanks dat mijn kasten misschien nog best ‘vol’ lijken, ben ik na het opnemen van dit filmpje toch opnieuw gaan inkopen voor mijn webshop! Benieuwd wat ik allemaal in mijn kasten heb liggen?

Zoals je in het filmpje kunt zien heb ik een behoorlijke voorraad liggen. Sommige zullen het misschien zelfs weinig vinden, anderen misschien juist veel. Maar als ik kijk naar een half jaar geleden toen ik begon, toen had ik nog geen 20 edelstenen liggen en vond dat al heel wat. Momenteel komt dat eerder op een goede 300 of 400 edelstenen.

Kijkje in mijn voorraad – Maart 2021

Je ziet in het filmpje producten voorbij komen die al in de webshop staan, maar ook producten die er de komende shopupdate aankomen. Mijn inkopen doe ik vaak op verschillende momenten en daarom staan er al dingen in de kast die nog niet op de webshop stonden.

Ben je benieuwd wat ik op dit moment allemaal in mijn webshop heb staan, neem dan een kijkje op www.naturalblooming.nl !

Niet mijn hele webshop gedeelte!


In het filmpje zie je alleen een bepaald gedeelte van mijn webshop. Daar waar ik mijn edelstenen heb liggen. Maar natuurlijk heb ik ook nog een ruimte waar ik bijvoorbeeld alle dozen, inpakmaterialen en alle andere materialen die ik niet in mijn vakkenkast kan leggen. In februari heb ik bijvoorbeeld groot ingekocht wat betreft verpakkingsmaterialen en verzendlabels. De komende maanden heb ik daarvoor dus genoeg in huis liggen, maar dit neemt natuurlijk wel allemaal ruimte in. Een gedeelte ligt in mijn kamer, een veel groter gedeelte ligt in een andere kamer. De voorraad die ik laat zien in het filmpje is dus echt alleen de voorraad wat betreft edelstenen.

Vind jij het veel of valt het wel mee?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.