Mijn edelstenen shop | Een nieuw concept!

Vandaag geen filmpje maar een blog over mijn edelstenen shop. Het maakt mij iedere dag zo blij dat ik een eigen bedrijf heb en mag werken met onwijs mooie stenen uit de natuur. Stuk voor stuk pareltjes en dat bracht mij bij een nieuw concept! Wat ben ik nu weer van plan?

Je hebt het afgelopen in de Time for Tea al kunnen lezen. Ik ga een aantal dingen zelf maken en toevoegen aan mijn webshop. Super spannend maar ook zo onwijs leuk! Wat ik nu weer van plan ben en wat jij kunt gaan verwachten, dat ga ik je allemaal vertellen in dit artikel.

Nieuw concept erbij in de webshop

In mijn Time for tea artikel van maandag schreef ik het al. Ik was wat dingen van plan omdat ik tegenslag op tegenslag kreeg en besloot om dan maar mijn eigen handen in te zetten.

Dus voor mijn webshop ga ik de volgende ideeën uitwerken:
– Zelf maken van armbanden, ringen en hangers van 925zilver en alleen echte edelstenen.
– Zelf maken van sieraden doosjes (want ook die kon ik niet vinden zoals ik die zou willen).
– Op bestelling maken van sieraden.
– Zelf maken van een armbanden rek van hout.

Daar ben ik natuurlijk ondertussen al mee aan de slag gegaan! Ondertussen heb ik al een aantal eigen sieraden doosjes gemaakt. Omdat ik niet kon vinden wat ik zocht (unieke doosjes waar ik zowel armbandjes als ringen of oorbellen in kan doen) wilde ik het proberen om ze zelf te maken. Dat ging een stuk beter dan verwacht en ze waren ook echt een heel stuk mooier dan ik had gedacht. Dus zo ontstond het idee om mijn eigen unieke sieraden doosjes te maken. Bestel je straks een sieraad in mijn webshop, dan zitten ze in een zelf gemaakt uniek doosje. Het leuke is dat geen 1 doosje hetzelfde is want ik heb van elk patroon/printje maar 1 doosje!

Wat ga ik nog meer uitwerken?


Naast de doosjes die ik dus al heb gemaakt en daar nog meer van ga maken, ben ik natuurlijk ook bezig met de andere punten. Het maken van een armbanden rek van hout is inmiddels ook al gelukt en daar komt ook een DIY artikel van online binnenkort. Omdat ik niet iets kon vinden wat betaalbaar is wat ik kan gebruiken voor mijn armbanden besloot ik om zelf een rek te maken. Had al wat ideetjes gezien online en het was een stuk makkelijker dan gedacht. Je kan er alle kanten mee op natuurlijk.
De materialen voor het maken van de armbanden zijn inmiddels onderweg (misschien zelfs al binnen op het moment dat dit artikel online komt), en ik start met het maken van splitarmbanden en gewone edelsteen kralen armbanden (rond). Uiteraard allemaal van echte edelstenen en waar kan met 925zilver. Later wil ik dit uitbreiden met ringen en hangers en ook op bestelling sieraden gaan maken. Maar voor nu ga ik mij even richten op het maken van armbanden van edelsteen. Misschien komt daar volgende maand dus al de ringen en hangers bij, afhankelijk van of het goed door jullie wordt ontvangen!

Wat zou jij leuker vinden, een armband van edelsteen of een ander sieraad? En zou je ook je eigen combinatie willen kunnen bestellen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Mijn edelstenen shop | Een nieuw concept!

  1. Heel leuk juist dat je die dingen nu zelf gaat maken! Maakt je lekker uniek 😀 Ben erg benieuwd naar de sieradendoosjes!

Comments are closed.