Mijn edelstenen shop | Een kijkje bij het inkopen!

Het is weer tijd voor een nieuw filmpje. Ik neem jullie mee achter de schermen van mijn edelstenen webshop. Een kijkje bij het inkopen! Wat heb ik allemaal ingekocht en hoe heb ik dat dit keer gedaan? Alle items die je in dit filmpje ziet zijn al te koop of zelfs al uitverkocht. Benieuwd?

Op 2 februari deed ik een hele grote bestelling bij 3 verschillende groothandels in edelstenen. Daardoor is het filmpje opgenomen op 3 verschillende moment want de pakketten kwamen niet allemaal tegelijk binnen. Inmiddels staat wel al alles online wat je ziet in het filmpje, of is zelfs al uitverkocht!

Een kijkje bij het inkopen van mijn edelstenen!

In dit filmpje zie je de volgende items voorbij komen:
– Amethist theelichthouders
– Bergkristal theelichthouders
– Rozenkwarts theelichthouders
– Verschillende gekleurde agaat theelichthouders
– Heel veel trommelstenen
– Seleniet staven
– Zoutlamp
– Rozenkwarts gezichtsrollers
– Tijgeroog gezichtroller
– Groene maansteen clusters
– Caribbean blue calciet torens
– Ruwe brokken met bergkristal en amethist
– Verschillende kleine edelstenen

Over het inkopen


De items die je in het filmpje ziet heb ik dus bij 3 verschillende groothandels ingekocht. Begin februari kocht ik dus groot in en hoopte ik dat ik langer dan een maand genoeg voorraad zou hebben. Inmiddels is het midden februari en zijn er alweer veel dingen uitverkocht of laag op voorraad, ik heb dan ook nog een kleine bestelling gedaan en heb ook hangers, schijven, nog meer torens (vulkaniet) en wat andere aparte edelstenen. In maart hoop ik weer groter te gaan inkopen en zal dan weer mijn camera erbij pakken om jullie te laten zien wat ik ga inkopen (of heb ingekocht). Zodra de mogelijkheden er zijn om weer naar groothandels toe te gaan, dan neem ik jullie mee tijdens mijn dagje naar de groothandels, voor nu bestel ik alles online en wordt het thuisbezorgd.
Binnenkort kunnen jullie een kijkje nemen in mijn voorraad, waarin ik de dan huidige voorraad laat zien, hoe mijn webshop er achter de schermen uit ziet.

Welke edelsteen die je in het filmpje zag, vind jij het mooist?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.