Mijn edelstenen shop | Doelen voor 2021

seleniet theelichthouder

Misschien een beetje laat voor doelen voor 2021, maar beter laat dan nooit! Ik heb gemerkt dat de doelen die ik had te makkelijk waren om te behalen. In januari kon ik alle doelen namelijk al afvinken, dus tijd om nieuwe doelen te maken. Mijn edelstenen shop doelen voor 2021, die misschien iets lastiger zijn om te behalen!

Toen ik eind december mijn doelen maakte voor het nieuwe jaar, wist ik niet dat ik die doelen ook al gelijk de eerste maand kon afvinken. Zo had ik bijvoorbeeld een doel dat ik 1000 euro wilde verdienen met mijn webshop. Eind januari ging ik daar ruim overheen dus dat was alweer een doel minder. Tijd dus om de doelen aan te passen en wat nieuwe doelen erbij te verzinnen.

Doelen voor 2021 voor de webshop?

Deze doelen zijn alleen voor mijn webshop. De algemene doelen voor 2021 heb ik al eerder aan keer gedeeld op de blog en die zijn voor zowel persoonlijk vlak als zakelijk vlak. Maar de doelen die ik in dit artikel ga delen zijn enkel en alleen voor de webshop. Ik heb gemerkt dat ik van deze doelen erg gemotiveerd wordt en dat het ook ruimte geeft om te groeien, maar zeker om te blijven groeien!
Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven uitdagen en te kijken wat ik allemaal kan. Doelen horen daarbij vind ik persoonlijk en houden mij scherp. Tijd dus om doelen te bedenken voor de webshop.
seleniet theelichthouder

Doelen voor 2021
1. Eind van het jaar 10.000 euro hebben verdiend met de webshop
2. Elke week een blog plaatsen over edelstenen of andere tips op NaturalBlooming
3. Mega sale houden en leeg verkopen
4. Vast assortiment toevoegen (bijvoorbeeld trommelstenen of amethist theelichten)
5. 2500 volgers op instagram hebben (www.instagram.com/naturalblooming)
6. Verdiepen in bomen planten en kijken naar mogelijkheden voor de webshop
7. Groep vaste klanten opbouwen
8. Actief zijn op tiktok, instagram en hier leuke acties houden
9. Alle groothandels eens fysiek bezoeken voor een aankoop
10. Aantal grote ‘duurdere’ items hebben in het assortiment

Zijn die doelen haalbaar?


Ik denk zeker dat de doelen die ik hierboven heb genoemd haalbaar kunnen zijn. Ondanks dat ze nu misschien niet perse haalbaar zijn, zie ik zeker dat het de komende maanden kan. Natuurlijk is mijn webshop nog maar amper 8 maanden oud, er is heel veel ruimte voor groei. Mijn instagram heeft bijvoorbeeld al meer dan 1500 volgers en dit blijft elke dag groeien. Die 2500 volgers lijken dus zeker niet onhaalbaar maar zie ik ook niet in de komende weken ineens gebeuren.
Daarnaast ben ik afgelopen weken weer opnieuw actief op tiktok. Met filmpjes van de edelstenen (dus geen gekke dansfilmpjes hoor!), ik merk dat de filmpjes meer dan 100 keer bekeken worden. Beter dan op youtube bijvoorbeeld. Dus ik ga mij zeker meer richten op tiktok en misschien daar ook een keer een live doen. Qua duurdere items heb ik nu al een paar items die niet meer vallen onder budget, al heb ik ze echt heel netjes geprijsd staan maar dit wil ik ook gaan uitbreiden. Door een aantal wat duurdere items te hebben die ook iets groter zijn van formaat. Daarbij blijf ik natuurlijk wel focussen op het betaalbaar en kwalitatief goede producten, want dat vind ik belangrijk!

Denk jij dat ik deze doelen voor het einde van het jaar ga halen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Mijn edelstenen shop | Doelen voor 2021

    1. Aah wat lief!! Dankjewel. Jaa zeker fijn, zelfs al de eerste bestelling via tiktok binnen. Jij ook een hele fijne dag

Comments are closed.