Mijn doelen voor 2023 – Update 7

studentendrukwerk

Het is weer tijd voor een nieuwe update van mijn doelen voor 2023! Hoe gingen de doelen afgelopen maand? Want dit wordt mijn jaar, ik voel dat! Benieuwd wat ik al allemaal heb gedaan aan mijn doelen en wat het plan is voor de komende tijd? Lees dan gezellig mee.
Begin januari deelde ik 18 doelen die ik had opgeschreven (en die ik hier op de blog wil delen) waar ik aan wil werken dit jaar. Ik heb er nog iets meer, want daar schreef ik onder andere een blog over, maar de focus is op deze 18 doelen. Hieronder zal ik eerst de doelen nog een keer delen, daarna zal ik vertellen wat ik afgelopen maand heb gedaan aan de doelen.

Mijn doelen voor 2023

1. Mijn winst met x1.5 minimaal laten groeien ten opzichte van 2022
2. Mijn omzet ook met ongeveer x1.5 laten groeien ten opzichte van 2022 (ik heb een exact bedrag, deze deel ik liever niet, vandaar de ongeveer x1.5)
3. Mijn eigen producten uitbreiden
4. 250 adventskalenders maken (voor consumenten)
5. Geschenkpakketjes samenstellen voor de webshops
6. Assortiment verder gaan scheiden (consument en zakelijk)
7. Toewerken naar een x bedrag salaris
8. Youtube uitbreiden, toewerken naar 1000subs en 4000 kijkuren
9. Kosten naar beneden brengen door groter in te kopen en gerichter
10. Website OnlineMineralen.nl afmaken
11. Plan maken voor huis kopen
12. 12 boeken lezen (mogen ook e-books zijn)
13. Musical bezoeken
14. Dit doel houdt ik privé maar is iets wat ik al heel lang uitstel
15. Nieuw plan maken voor de blog, wat wil ik met de blog doen etc
16. Cadeaubonnen voor Natural Blooming uitbreiden (mijn eigen ontwerp etc)
17. Minimaal 2x per week wandelen
18. Moestuin gerichter aanpakken, zodat ik weer 28,5 kilo tomaten krijg en dit ook met andere groenten

Wat ik al heb gedaan om deze doelen te kunnen bereiken?

Ik kom nu op een punt dat het steeds lastiger wordt om nu al doelen te kunnen afronden. Doel 1 en 2 worden pas duidelijk aan het einde van 2023, daaraan gekoppeld is dan weer doel 7 en doel 9. Dus daar kan ik pas in december iets over gaan zeggen. Daarnaast ben ik nog niet bezig geweest met mijn youtube kanaal, wel heb ik al 2 filmpjes opgenomen van de adventskalenders voor december, maar dat duurt nog even.
Wel ander leuk nieuws, doel 3 wordt nog verder uitgewerkt, want ik heb afgelopen weken hard gewerkt om mijn assortiment uit te breiden. Als eerst komen er stationary items in het thema met edelstenen (natuurlijk!). De eerste 114 adventskalenders staan al helemaal ingepakt, de komende weken ga ik die verder inpakken tot er sowieso 150 klaar staan. De rest pak ik dan pas in zodra de eerste kalenders besteld worden. De website OnlineMineralen.nl ben ik ook weer langzaam aan het aanvullen, ik krijg wekelijks nieuwe klant aanvragen dus hooguit om alle foto’s eens af te maken zodat de website weer gevuld en up-to-date is!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.