Mijn doelen voor 2023 – Update 6

studentendrukwerk

Het is weer tijd voor een nieuwe update van mijn doelen voor 2023! Hoe gingen de doelen afgelopen maand? Want dit wordt mijn jaar, ik voel dat! Benieuwd wat ik al allemaal heb gedaan aan mijn doelen en wat het plan is voor de komende tijd? Lees dan gezellig mee.
Begin januari deelde ik 18 doelen die ik had opgeschreven (en die ik hier op de blog wil delen) waar ik aan wil werken dit jaar. Ik heb er nog iets meer, want daar schreef ik onder andere een blog over, maar de focus is op deze 18 doelen. Hieronder zal ik eerst de doelen nog een keer delen, daarna zal ik vertellen wat ik afgelopen maand heb gedaan aan de doelen.

Mijn doelen voor 2023

1. Mijn winst met x1.5 minimaal laten groeien ten opzichte van 2022
2. Mijn omzet ook met ongeveer x1.5 laten groeien ten opzichte van 2022 (ik heb een exact bedrag, deze deel ik liever niet, vandaar de ongeveer x1.5)
3. Mijn eigen producten uitbreiden
4. 250 adventskalenders maken (voor consumenten)
5. Geschenkpakketjes samenstellen voor de webshops
6. Assortiment verder gaan scheiden (consument en zakelijk)
7. Toewerken naar een x bedrag salaris
8. Youtube uitbreiden, toewerken naar 1000subs en 4000 kijkuren
9. Kosten naar beneden brengen door groter in te kopen en gerichter
10. Website OnlineMineralen.nl afmaken
11. Plan maken voor huis kopen
12. 12 boeken lezen (mogen ook e-books zijn)
13. Musical bezoeken
14. Dit doel houdt ik privé maar is iets wat ik al heel lang uitstel
15. Nieuw plan maken voor de blog, wat wil ik met de blog doen etc
16. Cadeaubonnen voor Natural Blooming uitbreiden (mijn eigen ontwerp etc)
17. Minimaal 2x per week wandelen
18. Moestuin gerichter aanpakken, zodat ik weer 28,5 kilo tomaten krijg en dit ook met andere groenten

Wat ik al heb gedaan om deze doelen te kunnen bereiken?

Gek genoeg heb ik afgelopen maand niet echt aandacht besteed aan mijn doelen lijst. Behalve de adventskalenders, want de eerste 100 kalenders zijn helemaal klaar en ingepakt! Wat een werk, maar het eerste deel is klaar, dus dat scheelt veel werk in september & oktober.
Ook heb ik daarvoor een filmpje opgenomen voor Youtube, de 2e is ook opgenomen maar moet nog even nagekeken worden. Verder ben ik eigenlijk helemaal niet meer bezig met youtube, al zou ik er wel weer iets vaker mee bezig willen zijn. Maar dan moet ik misschien eerst wat meer comfortabel zijn met mezelf, voor nu lijkt het alsof niemand op mij zit te wachten. Dat is geen goede insteek om tijd en energie te stoppen in iets nieuws.
Een korte update dus deze keer, misschien dat de volgende weer wat uitgebreider is. Maar ik heb natuurlijk al redelijk wat dingen kunnen afvinken van de lijst.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.