Mijn doelen voor 2023 – Update 4

agenda studentendrukwerk

Hier is hij dan, weer een nieuwe update van mijn doelen voor 2023! Hoe gingen de doelen afgelopen maand? Want dit wordt mijn jaar, ik voel dat! Benieuwd wat ik al allemaal heb gedaan aan mijn doelen en wat het plan is voor de komende tijd? Lees dan gezellig mee.

Begin januari deelde ik 18 doelen die ik had opgeschreven (en die ik hier op de blog wil delen) waar ik aan wil werken dit jaar. Ik heb er nog iets meer, want daar schreef ik onder andere een blog over, maar de focus is op deze 18 doelen. Hieronder zal ik eerst de doelen nog een keer delen, daarna zal ik vertellen wat ik afgelopen maand heb gedaan aan de doelen.

Mijn doelen voor 2023

1. Mijn winst met x1.5 minimaal laten groeien ten opzichte van 2022
2. Mijn omzet ook met ongeveer x1.5 laten groeien ten opzichte van 2022 (ik heb een extra bedrag, deze deel ik liever niet, vandaar de ongeveer x1.5)
3. Mijn eigen producten uitbreiden
4. 250 adventskalenders maken (voor consumenten)
5. Geschenkpakketjes samenstellen voor de webshops
6. Assortiment verder gaan scheiden (consument en zakelijk)
7. Toewerken naar een x bedrag salaris
8. Youtube uitbreiden, toewerken naar 1000subs en 4000 kijkuren
9. Kosten naar beneden brengen door groter in te kopen en gerichter
10. Website OnlineMineralen.nl afmaken
11. Plan maken voor huis kopen
12. 12 boeken lezen (mogen ook e-books zijn)
13. Musical bezoeken
14. Dit doel houdt ik privé maar is iets wat ik al heel lang uitstel
15. Nieuw plan maken voor de blog, wat wil ik met de blog doen etc
16. Cadeaubonnen voor Natural Blooming uitbreiden (mijn eigen ontwerp etc)
17. Minimaal 2x per week wandelen
18. Moestuin gerichter aanpakken, zodat ik weer 28,5 kilo tomaten krijg en dit ook met andere groenten

Omoda paarse trui
Wat ik al heb gedaan om deze doelen te kunnen bereiken?

Laten we gelijk bespreken wat ik heb kunnen afronden. Eindelijk heb ik doel 15 kunnen afstrepen, want ik heb een plan en ik weet precies wat ik de rest ga doen met de blog. Ik blijf 4 keer per week een blog plaatsen en dit zal in dezelfde soort content zijn als de afgelopen maanden. Tussendoor een samenwerking, verder gewoon mijn hersenspinsels op papier over verschillende onderwerpen. Daar voel ik mij voor nu het prettigste bij.
Doel 13 is ook afgevinkt, ik ben namelijk op 26 april naar Les Miserables geweest en dat was echt geweldig!

Doel 5 heb ik ook kunnen afstrepen, voor dit jaar denk ik dat ik de setjes zo laat. Ik heb een mooie basis gemaakt, deze kan ik in de toekomst verder gaan uitbreiden. Voor nu wil ik mij eerst weer gaan richten op meer naamsbekendheid. Zowel voor zakelijke klanten als consumenten.

Doel 11, ook een kleine ontwikkeling, want ik ben ineens enorm gaan twijfelen of ik wel nog zo lang wil wachten tot ik een huis kan kopen in m’n eentje. Is het het waard om de rest van mijn leven stil te leggen om te kunnen sparen voor een huis die ik dan in m’n eentje kan kopen? Ik weet het gewoon even niet meer, ik heb het idee dat ik momenteel gewoon geen stap verder kom, mega frusterend!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.