Mijn doelen voor 2023 – Update 3

studentendrukwerk

Hier is hij dan, weer een nieuwe update van mijn doelen voor 2023! Hoe gingen de doelen afgelopen maand? Want dit wordt mijn jaar, ik voel dat! Benieuwd wat ik al allemaal heb gedaan aan mijn doelen en wat het plan is voor de komende tijd? Lees dan gezellig mee.
Begin januari deelde ik 18 doelen die ik had opgeschreven (en die ik hier op de blog wil delen) waar ik aan wil werken dit jaar. Ik heb er nog iets meer, want daar schreef ik onder andere een blog over, maar de focus is op deze 18 doelen. Hieronder zal ik eerst de doelen nog een keer delen, daarna zal ik vertellen wat ik afgelopen maand heb gedaan aan de doelen.

Mijn doelen voor 2023

1. Mijn winst met x1.5 minimaal laten groeien ten opzichte van 2022
2. Mijn omzet ook met ongeveer x1.5 laten groeien ten opzichte van 2022 (ik heb een extra bedrag, deze deel ik liever niet, vandaar de ongeveer x1.5)
3. Mijn eigen producten uitbreiden
4. 250 adventskalenders maken (voor consumenten)
5. Geschenkpakketjes samenstellen voor de webshops
6. Assortiment verder gaan scheiden (consument en zakelijk)
7. Toewerken naar een x bedrag salaris
8. Youtube uitbreiden, toewerken naar 1000subs en 4000 kijkuren
9. Kosten naar beneden brengen door groter in te kopen en gerichter
10. Website OnlineMineralen.nl afmaken
11. Plan maken voor huis kopen
12. 12 boeken lezen (mogen ook e-books zijn)
13. Musical bezoeken
14. Dit doel houdt ik privé maar is iets wat ik al heel lang uitstel
15. Nieuw plan maken voor de blog, wat wil ik met de blog doen etc
16. Cadeaubonnen voor Natural Blooming uitbreiden (mijn eigen ontwerp etc)
17. Minimaal 2x per week wandelen
18. Moestuin gerichter aanpakken, zodat ik weer 28,5 kilo tomaten krijg en dit ook met andere groenten

Omoda paarse trui
Wat ik al heb gedaan om deze doelen te kunnen bereiken?

Laten we dit keer van doel 1 naar doel 18 gaan bespreken. Doel 1 en doel 2 staan in verbinding met elkaar en dat is een proces voor het hele jaar. Natuurlijk ben ik bezig om deze te behalen, maar voor nu kan ik ze nog niet afvinken.
Doel 3 had ik de vorige keer al afgerond.
Doel 4, de proefdozen zijn binnen en ik heb mijn keuze kunnen maken. Het worden geen 250 kalenders, maar 260. Want ik ga namelijk 10 exclusieve XL dozen maken en 250 M kalenders (zoals de planning was). Voor de XL kalenders heb ik zelfs al 1 dag compleet, ik ga voor 10 zakjes met grotere/duurdere items. Omdat ik vorig jaar ook regelmatig de vraag kreeg voor een duurdere kalender, komt dit mooi samen! Daarnaast heb ik voor dit doel ook al 3 hele dagen compleet van de M kalender en heb ik een lijstje gemaakt met steen soorten die ik er eventueel in wil verwerken.

Doel 5, doel 6, doel 7 en doel 8 ben ik mee bezig maar gaan nog niet helemaal zoals ik had gehoopt.
Doel 9 ben ik aan het toepassen, maar ook dit is een proces van de lange adem. Het groter inkopen betekend meer ruimte nodig hebben, betekend ook meer gereserveerd geld en hoop ik zeker aan het einde van het jaar te kunnen afvinken. Toewerken naar 5 tot 10 kilo per item op voorraad ipv 2/3 kilo.
Doel 10 is zo goed als af, ik moet hier echt nog een paar puntjes op de i zetten.
Doel 11 praten we maar even niet over.
Doel 12, ook hier ben ik mee bezig, ik luister momenteel vooral boeken, maar wil tijdens mijn vakantie binnenkort wel weer een aantal boeken gaan lezen (als ik daar tijd voor heb).
Doel 13, deze kan ik 26 april af gaan vinken, want dan staat Les Miserabels op de planning. Super super super veel zin in!
Doel 14, ondanks dat ik deze prive laat, kan ik wel zeggen dat ik deze kan afvinken. De grootste stap is gezet, ik zal er in mei ook nog wel zoet mee zijn, maar voor mij is dit doel afgevinkt.
Doel 15, een nieuw plan maken voor de blog heb ik deels gedaan, maar mijn blog blijft toch een beetje achter lopen de laatste maanden. Misschien dat ik tijdens mijn vakantie ook een inhaalslag kan maken, maar de balans tussen webshop en blog moet ik nog vinden.
Doel 16, ik heb ze al ontworpen, ik moet ze alleen nog laten drukken.
Doel 17, ook hier ben ik mee bezig. De ene week lukt het om 4 keer te lopen, de andere week lukt 1x al nauwelijks.
Doel 18 is ook al afgerond, de moestuin groeit inmiddels al heerlijk!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.