Mijn doelen voor 2023 – Update 1

studentendrukwerk

Hier is hij dan, de allereerste update van mijn doelen voor 2023! En ja, ik ben januari goed begonnen door meteen door te pakken met mijn doelen. Want dit wordt mijn jaar, ik voel dat! Benieuwd wat ik al allemaal heb gedaan aan mijn doelen en wat het plan is voor de komende tijd? Lees dan gezellig mee.

Begin januari deelde ik 18 doelen die ik had opgeschreven (en die ik hier op de blog wil delen) waar ik aan wil werken dit jaar. Ik heb er nog iets meer, want daar schreef ik onder andere een blog over, maar de focus is op deze 18 doelen. Hieronder zal ik eerst de doelen nog een keer delen, daarna zal ik vertellen wat ik al heb gedaan aan de doelen.

Mijn doelen voor 2023

1. Mijn winst met x1.5 minimaal laten groeien ten opzichte van 2022
2. Mijn omzet ook met ongeveer x1.5 laten groeien ten opzichte van 2022 (ik heb een extra bedrag, deze deel ik liever niet, vandaar de ongeveer x1.5)
3. Mijn eigen producten uitbreiden
4. 250 adventskalenders maken (voor consumenten)
5. Geschenkpakketjes samenstellen voor de webshops
6. Assortiment verder gaan scheiden (consument en zakelijk)
7. Toewerken naar een x bedrag salaris
8. Youtube uitbreiden, toewerken naar 1000subs en 4000 kijkuren
9. Kosten naar beneden brengen door groter in te kopen en gerichter
10. Website OnlineMineralen.nl afmaken
11. Plan maken voor huis kopen
12. 12 boeken lezen (mogen ook e-books zijn)
13. Musical bezoeken
14. Dit doel houdt ik privé maar is iets wat ik al heel lang uitstel
15. Nieuw plan maken voor de blog, wat wil ik met de blog doen etc
16. Cadeaubonnen voor Natural Blooming uitbreiden (mijn eigen ontwerp etc)
17. Minimaal 2x per week wandelen
18. Moestuin gerichter aanpakken, zodat ik weer 28,5 kilo tomaten krijg en dit ook met andere groenten

Wat ik al heb gedaan om deze doelen te kunnen bereiken?


Laat ik doel 1 en doel 2 even bundelen, want deze staan toch redelijk met elkaar in verbinding. In december heb ik gekozen om een cursus/training te gaan volgen bij Mrs Ecommerce. De Stand Out & Sell out cursus en daarvoor kreeg ik onder andere een jaarplanning. Deze heb ik helemaal ingevuld in december en met de tips die zij gaf een planning voor komend jaar gemaakt. Als ik even specifiek naar de maand januari kijk en naar januari 2022, dan heb ik die x1.5 groei al gemaakt, iets wat ik totaal niet verwachtte want het was veel meer dan het doel dat ik voor januari had. Dus ik ben vrij positief voor komend jaar wat dat betreft!

Mijn eigen producten uitbreiden heb ik al wel op papier, ik moet nu alleen nog de producten regelen en mijn ean codes hieraan koppelen. Dus die eigen producten die komen in februari zeker erbij. Daarnaast heb ik ook al goed bezig met het maken van de 6000 zakjes die nodig zijn voor de 250 adventskalenders. Op het moment van schrijven heb ik al bijna 1900 zakjes gemaakt en ik loop voor op schema.
De geschenkpakketjes staat eigenlijk in verbinding met de eigen producten die online gaan komen, dus februari zal ik die kunnen afvinken als alles volgens plan verloopt.
Wat betreft het assortiment heb ik bijna alles al gescheiden, de laatste items moet ik nog gaan doen en dan staat alles echt los van elkaar.
Als laatste wil ik nog even terug komen op doel 18, de moestuin. De eerste moestuin update is al online gekomen en ik heb het zeker veel gerichter aangepakt! Dus dit doel kan ik voor mijzelf al afvinken, omdat ik dit plan vast hou!

Wat dat betreft gaat het dus echt heel goed met mijn doelen. Mijn eerste doel afgerond (moestuin) en vele anderen waar ik echte stappen heb gemaakt. Ik ben tevreden!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.