Mijn doelen voor 2022 – Update #1

tv programma's

Begin januari (of was het eind december?) deelde ik mijn doelen voor 2022. Maar liefst 23 doelen die ik hoopte te behalen in 2022. Nu loopt 2022 natuurlijk alweer anders dan iedereen had gedacht, deels had ik er rekening mee gehouden, deels niet. Daarom een update hoe het met mijn doelen staat.

De eerste maand zit erop, januari is alweer voorbij dus tijd voor een update! Het lijkt me voor dit jaar wel leuk en fijn om elke maand een update te doen, mits er natuurlijk vooruitgang te zien is. Maar natuurlijk ook als een soort stok achter de deur. Laten we eens gaan kijken naar de Doelen en wat ik in januari al heb kunnen doen, of niet.

Mijn doelen voor 2022!

 1. Naar de Sound of Music!

 2. Met de tent op vakantie

 3. Dagje weg (pretpark/dierentuin/museum)

 4. De postzegelverzameling helemaal uitzoeken

 5. X bedrag op mijn spaarrekening hebben

 6. De moestuin opstarten/onderhouden

 7. Minimaal 1 boek per maand lezen (mag ook een luisterboek)

 8. Alle review producten wegwerken

 9. Kleding grondig uitzoeken

 10. Nieuwe plekken ontdekken, minimaal 5

 11. Mogelijkheden uitzoeken voor het kopen van een huis

 12. Stedentrip of weekendje weg

 13. Op werkweekend (alleen)

 14. Uitzet uitzoeken

 15. Profit first toepassen op mijn zakelijke inkomsten

 16. Samenwerkingen doel voor de webshops

 17. 5000 instagram volgers op liefscarolien & 2500 op Natural Blooming

 18. Verweesde content terugbrengen naar 100

 19. Affiliate netwerk opzetten

 20. Sparen voor pensioen

 21. Tijd beter indelen, niet meer 60+ uur per week werken!

 22. Consequent een planning aanhouden voor blog en webshop

 23. 5000e bestelling behalen met de webshops!

Update – hoe staat het ervoor?

Zal wel gelijk beginnen met datgene waar ik meest teleurgesteld in ben, dat we 26 januari niet naar de Sound of music on omdat we niet tot de 1/3 van de bezoekersaantallen zaten. Een hele grote kans dat er ook geen verlenging komt van deze musical en dat ik daar dus überhaupt niet naartoe kan. Ik was behoorlijk teleurgesteld en boos tegelijk. Iets waar ik al meer dan een half jaar naar uitkeek omdat het echt een cadeautje was voor mezelf na de heftige periode die ik vorig jaar heb doorgemaakt dat dan van je afgepakt wordt Ja dat is gewoon rot. En dat is nog zacht uitgedrukt! Dan door met doel 7 ik ben momenteel een boek aan het lezen dat is dan de eerste van dit jaar. De kleding heb ik uitgezocht door dus toen 9 heb ik al gehaald. Ook door 15 heb ik kunnen afspreken, de deed namelijk vorig jaar ook al en voor dit doel wilde ik alleen de percentages aanpassen. Dat is dus gedaan dus nog een doel dat ik heb kunnen afvinken. Doel 19 heb ik ook kunnen afvinken want her affiliate programma voor Natural Blooming is up and running! Geloof het of niet maar de eerste €10 voor mijn pensioen staat ook alvast op de rekening. Uiteraard gaan we dit jaar lekker mee door dus ik ben benieuwd waar we in december stranden.

Tussenstand eind januari: 1 doel kan niet meer door gaan (the Sound of music), 3 doelen heb ik al afgerond. Met 5 doelen ben ik inmiddels bezig.

Hoe gaat het met jou doelen voor 2022?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.