Mijn doelen voor 2021 – update #4

tv programma's

Begin januari (of was het eind december?) deelde ik mijn doelen voor 2021. Maar liefst 22 doelen die ik hoopte te behalen in 2021. Nu loopt 2021 natuurlijk alweer anders dan iedereen had gedacht, deels had ik er rekening mee gehouden, deels niet. Daarom een update hoe het met mijn doelen staat.

Nu moet ik eerlijk zijn dat een deel van de doelen natuurlijk nog niet afgevinkt kan worden. Zo zijn er nog geen musicals, zijn alle dierentuinen en pretparken pas weer net open en is het ook nog maar juni. In maart deelde ik al een eerste update van mijn doelen voor 2021, benieuwd of ik al meer vooruitgang heb kunnen maken? Hoe staat het ervoor?

Mijn doelen voor 2021

 1. Ik wil graag 10.000 euro op de spaarrekening hebben staan
 2. Met de tent op vakantie
 3. 1000 euro hebben verdiend met de webshop
 4. De moestuin opnieuw opstarten
 5. Minimaliseren (1 item per dag weg doen)
 6. Minimaal 1 week vooruit plannen met de blog
 7. Proberen om 10 uur per week te werken (mijn eigen bedrijf niet mee gerekend!)
 8. 1500 euro met de blog verdienen
 9. Zo’n 12 boeken in het jaar lezen, dus 1 per maand
 10. Minimaal 2 wandelingen maken per week
 11. Naar een musical
 12. Een dagje weg, bijvoorbeeld een pretpark of dierentuin bezoeken
 13. 5000 volgers op instagram behalen met liefscarolien
 14. 1x per week een me-time momentje inplannen met maskertjes etc
 15. De structuurjunkie planner gebruiken
 16. Verweesde content van de blog terugbrengen naar 100
 17. 800 volgers behalen op facebook
 18. Mezelf elke maand salaris geven (van mijn eigen bedrijf)
 19. De review producten wegwerken
 20. Administratie bijhouden van de blog en webshop
 21. De postzegelverzameling uitzoeken/sorteren etc
 22. Mijn eigen edelstenen verzameling uitbreiden

Update – hoe staat het ervoor?

Doelen die ik al had afgerond de vorige keer: 1,2,3,4,12,15 en 22.
Doelen die ik de afgelopen weken heb kunnen afronden: 5, 6, 9, 10, 18 en 20.

Minimaliseren heb ik al kunnen afronden maar blijf ik mee door gaan. Ik probeer eerst de producten op te maken die ik heb liggen en mag daarvan ook voorlopig geen nieuwe items kopen. Een doel voor volgend jaar wordt dan ook zeker om de hele voorraad kast van de verzorgingsproducten op te maken. Het leuke is, ik heb al een lijstje gemaakt voor volgend jaar omdat ik geïnspireerd was na het afronden van een aantal doelen hierboven. Van de 22 doelen heb ik momenteel al 13 doelen afgerond en de overige 9 doelen moet ik nog aan werken. Doel 11 heb ik al wel ingepland maar dat is pas in januari 2022 omdat we geen plekken meer konden vinden voor een kortere termijn. Dus dat doel wordt dit jaar niet meer afgerond al heb ik hem wel ingepland/betaald etc. Dus nog 8 doelen waar ik echt aan kan werken.

Hoe ik de laatste doelen ga behalen?

Doelen 7, 8, 11, 13, 14, 16, 17, 19, 21 moet ik nog, maar doel 11 valt af omdat ik ons musical uitje gepland heb in januari 2022. Maar hoe ga ik ervoor zorgen dat ik de andere 8 doelen ga behalen dit jaar?

Voor doel 7 is het haast onmogelijk om 10uur te werken, daar ik al meer dan fulltime werk voor mijn eigen bedrijf. Ik zou niet weten hoe of waar ik de extra tijd vandaan zou moeten halen om naast mijn eigen bedrijf te gaan werken. Dit doel ik dan ook omgebogen naar fulltime werken aan mijn bedrijf. En dat doe ik momenteel dus ik hoop dat dan ook vol te houden de rest van het jaar.
Het lukte me nog niet echt om elke week een me-time momentje in te plannen maar soms heb ik meerdere me-time momentjes in 1 week. Die reken ik dan ook maar als 1x per week zodat de weken dat het niet lukt ik alsnog kan terugvallen op de meerdere momentjes uit 1 week. Probeer weer wat vaker mijn nagels te lakken bijvoorbeeld. De verweesde content was ik aan begonnen maar is weer wat vooruitgeschoven, het blijft zoveel werk! De review producten ben ik aan begonnen, ik ga mijn stinkende best doen om deze weg te werken voor het einde van het jaar.

Denk jij dat het gaat lukken om alle 22 doelen te behalen dit jaar?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.