Mijn doelen voor 2021 – update #2

structuurjunkie planner

Begin januari (of was het eind december?) deelde ik mijn doelen voor 2021. Maar liefst 22 doelen die ik hoopte te behalen in 2021. Nu loopt 2021 natuurlijk alweer anders dan iedereen had gedacht, deels had ik er rekening mee gehouden, deels niet. Daarom een update hoe het met mijn doelen staat.

Nu moet ik eerlijk zijn dat een deel van de doelen natuurlijk nog niet afgevinkt kan worden. Zo zijn er nog geen musicals, zijn alle dierentuinen en pretparken pas weer net open en is het ook nog maar juni. In maart deelde ik al een eerste update van mijn doelen voor 2021, benieuwd of ik al meer vooruitgang heb kunnen maken? Hoe staat het ervoor?

Mijn doelen voor 2021

 1. Ik wil graag 10.000 euro op de spaarrekening hebben staan
 2. Met de tent op vakantie
 3. 1000 euro hebben verdiend met de webshop
 4. De moestuin opnieuw opstarten
 5. Minimaliseren (1 item per dag weg doen)
 6. Minimaal 1 week vooruit plannen met de blog
 7. Proberen om 10 uur per week te werken (mijn eigen bedrijf niet mee gerekend!)
 8. 1500 euro met de blog verdienen
 9. Zo’n 12 boeken in het jaar lezen, dus 1 per maand
 10. Minimaal 2 wandelingen maken per week
 11. Naar een musical
 12. Een dagje weg, bijvoorbeeld een pretpark of dierentuin bezoeken
 13. 5000 volgers op instagram behalen met liefscarolien
 14. 1x per week een me-time momentje inplannen met maskertjes etc
 15. De structuurjunkie planner gebruiken
 16. Verweesde content van de blog terugbrengen naar 100
 17. 800 volgers behalen op facebook
 18. Mezelf elke maand salaris geven (van mijn eigen bedrijf)
 19. De review producten wegwerken
 20. Administratie bijhouden van de blog en webshop
 21. De postzegelverzameling uitzoeken/sorteren etc
 22. Mijn eigen edelstenen verzameling uitbreiden
  structuurjunkie planner

Update – hoe staat het ervoor?


Ik had in maart al een aantal doelen kunnen afvinken. Namelijk de nummers 3, 4 en 22.
Op dit moment (16 juni 2021) heb ik ook doel 1 af kunnen vinken.
Met de doelen 5, 8, 10, 15, 18, 19 en 20 ben ik momenteel nog bezig en die kunnen eigenlijk ook pas aan het einde van het jaar definitief afgevinkt worden. Ook ben ik nu bezig met het vooruit werken met de blog en kan ik doel 6 ook aan het lijstje toevoegen die hopelijk aan het einde van het jaar ook echt afgevinkt kan worden. Helaas lukt het me momenteel niet om 2 wandelingen per week te maken want na de operatie heb ik echt helemaal geen conditie meer en zie ik vaak zwart voor mijn ogen waardoor het niet verantwoord is om een ommetje te lopen. Hopelijk kan ik dat de komende maanden wel weer oppakken. Omdat ik voor de operatie elke dag een ommetje liep vind ik dat ik momenteel dus nog wel voldoe aan de 2 wandelingen per week. Die blijft dus even op pauze staan. Ik heb een aantal weken geleden een begin gemaakt met doel 21 (uitzoeken postzegelverzameling) en hoop daar ook binnenkort weer verder mee te gaan. De review la laat nog even op zich wachten want daar heb ik momenteel nog geen energie genoeg voor om die verder te gaan wegwerken. Maar ook dat gaat de komende maanden hopelijk wel weer komen.

Doel nummer 11 (naar een musical) gaat sowieso gebeuren want ik wil naar de musical The sound of music, alleen moet ik daar nog even kaartjes voor boeken (het liefst ga ik er 2keer heen!). Een dagje weg zal hopelijk ook deze zomer kunnen als ik mij weer wat beter ga voelen en niet steeds meer zwart voor mijn ogen heb.
Ook wil ik nog een midweekje weg plannen om met de tent er even op uit te gaan, ik heb het echt nodig want ik loop over van alle emoties die na de operatie los kwamen. Al die weken (bijna maanden) spanning en het toch zwaardere herstel breken mij nu een beetje op en even een weekje niks lijkt mij dan ook de beste oplossing. Maar hoe en wanneer, ik heb geen idee! Hopelijk ergens in juli.

Ik heb momenteel dus 4 doelen helemaal af kunnen vinken en ben met 7 doelen actief bezig. Daarnaast hoop ik ook nog 3 andere doelen af te kunnen vinken de komende maanden nu het allemaal weer wat soepeler wordt.

Denk jij dat het gaat lukken om alle 22 doelen te behalen dit jaar?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Mijn doelen voor 2021 – update #2

Comments are closed.