Mijn bullet journal proces – Januari 2018

Een tijdje geleden deelde ik al dat ik voor Januari een bullet journal proces ga beginnen. Tijd om jullie eens te laten zien hoe ik dat doe, en wat ik allemaal ga bijhouden.

In het filmpje dat ik maakte, laat ik je zien hoe ik mijn agenda ga gebruiken. Ook laat ik je zien hoe ik mijn opzet qua januari startte en wat ik allemaal nog meer ga bijhouden in dit bullet journal proces. Want tja, het is en zal een proces blijven, want plannen doe je niet maar 1 keer. Dat blijf je continu doe, en veranderen. Zo heb ik een opzet gemaakt waarin ik denk dat nu bij mij past. Wie weet kom ik daar aan het einde van de maand wel op terug, en ga ik de maand erop iets heel anders doen. Maar dat voor later. Nu eerst mijn filmpje!

Mijn bullet journal proces – Januari

In het filmpje heb je kunnen zien dat ik mijn bullet journal op 2 verschillende manieren ga gebruiken. Ik gebruik een agenda, en een apart notitieboek. Beide zijn gekoppeld aan elkaar, en houd ik aparte dingen bij. Zo maakte ik in mijn notitieboek een maand overzicht, netflix tracker, weight tracker, en income tracker. Of ik dit allemaal ga gebruiken en toepassen moet de maand uitwijzen. Voor nu leek dit mij handig.

Wil je nou vaker een bullet journal proces filmpje zien (bijvoorbeeld elke maand, hoe ik de nieuwe maand in deel, of hoe ik de afgelopen maand het gebruikt hebt), laat het dan zeker even weten in de reacties, zodat ik er mee aan de slag kan gaan.

Heb jij een bullet journal of niet, maar ken je het concept wel? En lijkt het je handig?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

6 thoughts on “Mijn bullet journal proces – Januari 2018

  1. mogge Carolien
    ik wens je suc6 met die 2 agenda’s hopelijk spreken ze elkaar niet tegen , zo dat jij niet op de verkeerde afspraak komt hihi
    geniet de dag

    1. Moet goed komen hoor! Heb ze altijd samen liggen, en het notitieboekje is voornamelijk mijn to-do dingen, terwijl in de agenda alle afspraken komen staan. 😉 Jij ook nog een fijne dag.

Comments are closed.