Mijn bullet journal proces – Februari 2018

diana leeflang

Nieuwe maand dus ook weer een nieuw hoofdstuk in de bullet journal. Ik nam net zoals vorige maand weer een bullet journal proces filmpje op, dit keer dus van februari 2018! Hoe heb ik de bullet journal voor deze maand ingepland, wat laat ik weg en wat voeg ik extra toe? Je gaat het zien!

Deze maand heb ik het allemaal net even wat anders aangepakt dan vorige maand. Ik merkte dat ik toch wat te weinig ruimte had en dat ik op sommige dagen nog veel meer to-do punten wilde opschrijven. Dus dat moest anders deze maand. Ook wilde ik het wat rustiger houden en niet te veel werken met verschillende washi tapes. Dus ook dat paste ik aan. Voor alle veranderingen die ik maakte en mijn volledige nieuwe planning, kijk even het filmpje. Ik heb het zo kort mogelijk gehouden!

Mijn bullet journal proces februari 2018

In het filmpje zie je mijn volledige planning van deze maand.

Later na het opnemen (en gisteren op het moment dat jullie dit lezen) heb ik nog een pagina met de plank challenge gemaakt. Ik probeer al maanden een begin te maken en vond een stok achter de deur wel handig. Ondanks dat ik maanden bezig ben met het opbouwen vanwege de pijn in mijn lichaam, wil ik het deze maand wat harder aanpakken. Dan maar heel veel pijn erna maar ik heb het wel gedaan. En misschien ga ik dan ook eindelijk weer resultaat zien, wat ik nu eigenlijk niet zie.

Verder heb ik gebruik gemaakt van de volgende producten:
– Fineliner van Action
Twinmarkers van Action
Bullet journal van Diana Leeflang
– Potloden van Action
– Gel pennen van Action
– Daily planner van Aliexpress
– Liniaal

Maak jij gebruik van een bullet journal? Zo ja, hoe heb  jij hem ingedeeld?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Mijn bullet journal proces – Februari 2018

Comments are closed.