Mijn bullet journal | 15 stencils – De moeite waard?

mijn bullet journal 15 stencils

Als echte bullet joural verslaafde kun je niet zonder leuke accessoires die het journalen iets makkelijker maken. Voor mijn verjaardag kreeg ik deze 15 stencils van Mijn bullet journal maar zijn ze ook zo handig als dat iedereen zegt? Is het de moeite waard om aan te schaffen al je graag in je bullet journal bezig bent. 15 verschillende stencils die je makkelijk kunt overtrekken!

Als je net als mij veel bezig bent in een bullet journal dan ga je uiteindelijk toch op zoek naar gemak. Iets waardoor je teken gedrag of je creativiteit makkelijker wordt en je misschien wel net even iets netter te werk gaat in je boekje. Eén van die hulpmiddelen zijn stencils, je hebt ze in vele soorten en maten en van hele dure tot de redelijk betaalbare versies. Ik kreeg de 15 stencils (is een set die je zo koopt) van MUS ‘mijn bullet journal’.

Mijn bullet journal – 15 stencils

mijn bullet journal 15 stencils
In deze set van 15 stencils zitten allerlei verschillende soorten vormen en plaatjes die je makkelijk kunt overtrekken in je bullet journal en die daar ook speciaal voor bedoeld zijn. Zo vind je er bijvoorbeeld vakken, lijnen, banners, maandag tot vrijdag, bloemen, het weer, sterren, hartjes, etc. Maar ook bijvoorbeeld een opzetje voor een habit tracker of een to-do list. Ideaal dus om te gebruiken wanneer je weer gaat beginnen aan een nieuwe month spread.
set van 15 stencils, bullet journal

De stencils die ik zelf het handigste vind zijn vooral nummer 2, 4, 9, 12, en 15. Deze heb ik ook al een aantal keren gebruikt in mijn bullet journal voor 2020. (ja ik weet het, het is nog erg vroeg om daaraan te beginnen, maar ik vind het té leuk om het niet te doen!) De enige die ik misschien nooit zou gebruiken is nummer 11 omdat dat nogal standaard vormen zijn die ik eigenlijk nooit in mijn bullet journal maak, maar zeg nooit-nooit!
mijn bullet journal 15 stencils, mus

Kort samengevat: Ben jij geen kei in het maken van doodles, banners, icoontjes en ga zo maar door, of vind je het gewoon makkelijk en snel om een stencil hiervoor te gebruiken? Dan is deze set van 15 stuks echt iets voor jou! Het gemak en de garantie dat het ook mooi in je bullet journal staat is voor mij in ieder geval een groot voordeel. De vakken en lijnen makkelijk het makkelijk en ik hoef zelf niet meer te puzzelen hoe groot ik iets wil hebben. Al met al voor €12,50 is het zeker de moeite waard. Let wel op waar je ze koopt want de prijzen lopen nogal uit een. Betaal natuurlijk niet meer dan nodig is!

Kende jij deze set al? En wat gebruik jij allemaal voor je bullet journal?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Mijn bullet journal | 15 stencils – De moeite waard?

  1. Goed artukel.
    Dit komt precies op een goed noment want ik dacht er aan wat als ik dit koop en het niet goed bruikbaar is..

    Een fijne dag

Comments are closed.