Mijn bucketlist avonturen #6

Het bucketlist boek

Ik ben enorm fan van de bucketlist boeken, hierover heb ik in 2019 meerder artikelen geschreven. Nu is het tijd om jullie mee te nemen in mijn bucketlist avonturen! In dit artikel neem ik je mee bij welke dingen ik al heb kunnen afvinken in de bucketlist boeken. Een jaar waarin ik flink aan de slag ga om bepaalde dingen te behalen. Benieuwd hoe het tot nu toe gaat?

Op dit moment heb ik 3 verschillende boeken uit de ‘Het bucketlist boek’ serie. Deel 1 en 2 horen bij elkaar (er staan we een aantal dubbele dingen in) en ook heb ik nog het boek voor op reis. Deel 1 en 2 bevatten beide 500 dingen die je kunt doen, het reis boek bevat 250 dingen die je kunt doen.

Bucketlist – voor op reis!

Ik ben deze serie begonnen in het op reis boek. Dit geeft je ineens een hele andere kijk op vakantie vieren. Het geeft je ideetjes wat je zou kunnen doen, maar geeft ook een mening over wat je bijvoorbeeld echt niet zou willen.

In het boek staan best wel wat puntjes die je bijna meteen kunt afstrepen. Zo is bijvoorbeeld puntje 3, het kopen van douchegel/shampoo die je normaal nooit gebruikt iets. Of puntje 7 het van de spanning niet kunnen slapen de nacht voor vertrek iets wat ik gelijk kon afstrepen. Ik ben echt zo iemand die dan niet kan wachten tot we gaan vertrekken en dan van de spanning niet kan slapen. Juist omdat ik er dan zoveel zin in heb. Hebben jullie dat ook?
Het bucketlist boek

Laat ik beginnen met het begin van het boek. Iedere keer zal ik een aantal van de bucketlist punten voor jullie uitwerken (hoe ik dit heb af kunnen vinken bijvoorbeeld). Zo, laten we bij het begin beginnen.

Mijn bucketlist avonturen


 1. Dank u leren zeggen in de taal van je bestemming
  Niet heel moeilijk ofzo, maar inmiddels in de talen Engels, Duits, Frans, Pools is dit voor mij af te vinken. Deens zou ik ook ergens nog moeten weten, maar daar kom ik nu even niet op (vakantie Denemarken was ook echt geweldig door de taal).
 2. Een boek helemaal uitlezen
  Ja dat is mij voor het eerst tijdens de vakantie van september 2019 gelukt. Ik las er die vakantie bijna 2 uit.
 3. Uitslapen
  Iets wat ik de laatste jaren steeds moeilijker vind, maar uitslapen was vroeger altijd vaste prik tijdens de vakanties!
 4. Over golven springen
  Dit doet iedereen toch wel als je bij het strand/water bent?
 5. Een museum bezoeken
  Altijd, elke vakantie weer! Vaste prik op de agenda, haha.

Welke van deze bucketlist avonturen kan jij ook afvinken?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.