Mijn bucketlist avonturen #5

Het bucketlist boek

Ik ben enorm fan van de bucketlist boeken, hierover heb ik in 2019 meerder artikelen geschreven. Nu is het tijd om jullie mee te nemen in mijn bucketlist avonturen! In dit artikel neem ik je mee bij welke dingen ik al heb kunnen afvinken in de bucketlist boeken. Een jaar waarin ik flink aan de slag ga om bepaalde dingen te behalen. Benieuwd hoe het tot nu toe gaat?

Op dit moment heb ik 3 verschillende boeken uit de ‘Het bucketlist boek’ serie. Deel 1 en 2 horen bij elkaar (er staan we een aantal dubbele dingen in) en ook heb ik nog het boek voor op reis. Deel 1 en 2 bevatten beide 500 dingen die je kunt doen, het reis boek bevat 250 dingen die je kunt doen.

Bucketlist – voor op reis!

Ik ben deze serie begonnen in het op reis boek. Dit geeft je ineens een hele andere kijk op vakantie vieren. Het geeft je ideetjes wat je zou kunnen doen, maar geeft ook een mening over wat je bijvoorbeeld echt niet zou willen.

In het boek staan best wel wat puntjes die je bijna meteen kunt afstrepen. Zo is bijvoorbeeld puntje 3, het kopen van douchegel/shampoo die je normaal nooit gebruikt iets. Of puntje 7 het van de spanning niet kunnen slapen de nacht voor vertrek iets wat ik gelijk kon afstrepen. Ik ben echt zo iemand die dan niet kan wachten tot we gaan vertrekken en dan van de spanning niet kan slapen. Juist omdat ik er dan zoveel zin in heb. Hebben jullie dat ook?

Laat ik beginnen met het begin van het boek. Iedere keer zal ik een aantal van de bucketlist punten voor jullie uitwerken (hoe ik dit heb af kunnen vinken bijvoorbeeld). Zo, laten we bij het begin beginnen.
lente zon

Mijn bucketlist avonturen


 1. Boven de wolken vliegen
  Jaaa, dat was dus echt prachtig en kan niet wachten om nog eens met het vliegtuig te gaan.
 2. Op sociale media delen dat jij onderweg bent naar het paradijs
  Niet perse onderweg maar wel tijdens mijn vakantie in Normandië dat ik echt aangekomen was op een plek waarop ik verliefd werd. De rust, de zee en alles daar is echt iets waar je geweest moet zijn.
 3. Jezelf afvragen of je de voordeur op slot hebt gedaan of alle lampen uit.
  Ooh ja, de afgelopen vakanties zelfs nog. Ik ben altijd bang dat er nog ergens een lamp aan staat of iets anders. Gelukkig was er de afgelopen keer iemand thuis dus was het niet zo’n groot probleem geweest.
 4. Een foto maken van: te land – te zee – in de lucht
  Ja zeker, te land en te zee had ik al veel langer maar in de lucht is gelukt toen we een stedentrip maakte naar Krakaw een paar jaar geleden!
 5. Jezelf vervelen
  Ja ook die fase van vakantie hebben we gehad. Gelukkig kan ik altijd nog mijn laptop pakken om wat te schrijven, want vervelen is echt vervelend!

Welke van deze bucketlist avonturen kan jij ook afvinken?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Mijn bucketlist avonturen #5

 1. Mezelf afvragen of ik de deur op slot heb gedaan doe ik dagelijks. Echt drama hoor. Ik moet het 38892x checken voordat ik met gerust hart weg rijd.

Comments are closed.