Mijn bucketlist avonturen #4

Het bucketlist boek

Ik ben enorm fan van de bucketlist boeken, hierover heb ik in 2019 meerder artikelen geschreven. Nu is het tijd om jullie mee te nemen in mijn bucketlist avonturen! In dit artikel een kleine terugblik op mijn 21 doelen voor 2021, waarin ik dit jaar flink aan de slag ga om bepaalde dingen te behalen. Benieuwd hoe het tot nu toe gaat?

Op dit moment heb ik 3 verschillende boeken uit de ‘Het bucketlist boek’ serie. Deel 1 en 2 horen bij elkaar (er staan we een aantal dubbele dingen in) en ook heb ik nog het boek voor op reis. Deel 1 en 2 bevatten beide 500 dingen die je kunt doen, het reis boek bevat 250 dingen die je kunt doen.

Bucketlist – 21 things to do before 2021

Ergens halverwege december 2019 maakte ik een lijstje met dingen die ik voor 2021 gedaan zou willen hebben. Op zoek naar realistische doelen die ik ook echt zou kunnen halen, deels geïnspireerd door de bucketlist boeken die ik eerder al kocht. Eerder al deelde ik mijn lijst met deze 21 doelen waaraan ik dit jaar wilde werken. Dit keer een update over hoe het nu gaat, inclusief al afgevinkte doelen die zijn behaald.
outfit herfst

21 things to do before 2021
1. Spaardoel behalen
2. Op voorjaarsvakantie
3. In het najaar of na seizoen op vakantie
4. Een nieuw land ontdekken
5. Zorgen voor een stabiel inkomen
6. Elke maand minimaal x bedrag sparen
7. Dagje naar het strand
8. Een musical bezoeken
9. Moestuin hebben
10. De kerstboom laten groeien voor december 2020
11. Vast slaapritme creëren
12. Vaste tijd uit bed
13. Meer bewegen/sporten/wandelen
14. Bewust omgaan met geld/niets onnodigs kopen
15. Purpuz planner gebruiken
16. Letten op voeding en gewicht
17. Gelukkig zijn/tevreden is ook goed!
18. Minimaal x inkomsten hebben per maand
19. Rode garnalen aquarium schoon houden
20. Garnalen kweken in grote aquarium
21. Paardenmelk blijven gebruiken of iets anders dat helpt bij mijn darmen.

Hoe is de voortgang tot nu toe?


Op dit moment ben ik met 11 doelen bezig en heb ik er al 4 kunnen afronden. De op dit moment afgeronde doelen zijn dingen die nu al gebeuren of al een routine zijn geworden. Hier hoef ik dus niet meer specifiek aan te werken omdat het al in gang is gezet. Eerder vertelde ik al dat er al 2 vakanties gepland staan, voor mei en september. Waardoor puntje 2 en 3 dus ook al in gang zijn gezet, ze moeten alleen nog plaats vinden. Aan het einde van december kan ik pas de volgende doelen afvinken omdat ik dan weet of het ook daadwerkelijk gelukt is, het gaat om doelen 5, 6, 10, 13, 17 en 18. Deze kan ik dus ook niet eerder afvinken dan december. Voor puntje 21 ben ik een tijd geleden begonnen met L-Glutamine in plaats van de paardenmelk. Ik merkte dat mijn lichaam niet meer reageerde op de paardenmelk omdat ik het al een lange tijd gebruikte, L-Glutamine is een stofje dat je lichaam ook zelf aanmaakt maar bij mensen met een auto immuunziekte niet genoeg. Laat ik het even afkloppen maar ik heb tot nu toe nog geen buikpijn gehad sinds ik dit slik. Merk echt veel verschil hierdoor!

Er zijn nog een aantal doelen die gerealiseerd moeten worden. Zo wil ik dus een nieuw land ontdekken, een dagje naar het strand (gaat in de vakantie wel gebeuren!) een musical bezoeken, meer bewegen (op welke manier dan ook) en bezig gaan met mijn aquariums. Wie weet dat ik daar een volgende keer een update over kan geven, want voor nu zijn ze nog niet aan de orde.

Heb jij doelen die je zou willen behalen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Mijn bucketlist avonturen #4

  1. Leuk lijstje! En je hebt al best veel afgevinkt vind ik! Zeker in deze tijden. Ik had ook een leuk lijstje: naar festivals gaan, nieuwe mensen ontmoeten etc. Helaas zit dat er voorlopig niet in. Maarja nu heb ik dan wel extra tijd om andere doelen te behalen.

    1. Dankjewel, ik heb de afgelopen 1,5 jaar best veel kunnen doen van mijn bucketlist boeken. Ligt nu even stil qua bepaalde dingen, maar ik denk dat het juist ook een mooie tijd is om eens iets te doen wat je normaal niet zou doen of niet zo snel in je op komt, bijvoorbeeld touwtje springen, vakantie playlist maken, er staan genoeg dingen in de 3 boeken waar ik nu toch wel even anders over denk, haha.

Comments are closed.