Mijn bucketlist avonturen #3

Het bucketlist boek

Ik ben enorm fan van de bucketlist boeken, hierover heb ik in 2019 meerder artikelen geschreven. Nu is het tijd om jullie mee te nemen in mijn bucketlist avonturen! In dit artikel neem ik je mee bij welke dingen ik al heb kunnen afvinken in de bucketlist boeken. Een jaar waarin ik flink aan de slag ga om bepaalde dingen te behalen. Benieuwd hoe het tot nu toe gaat?

Op dit moment heb ik 3 verschillende boeken uit de ‘Het bucketlist boek’ serie. Deel 1 en 2 horen bij elkaar (er staan we een aantal dubbele dingen in) en ook heb ik nog het boek voor op reis. Deel 1 en 2 bevatten beide 500 dingen die je kunt doen, het reis boek bevat 250 dingen die je kunt doen.

Bucketlist – voor op reis!

Ik ben deze serie begonnen in het op reis boek. Dit geeft je ineens een hele andere kijk op vakantie vieren. Het geeft je ideetjes wat je zou kunnen doen, maar geeft ook een mening over wat je bijvoorbeeld echt niet zou willen.

In het boek staan best wel wat puntjes die je bijna meteen kunt afstrepen. Zo is bijvoorbeeld puntje 3, het kopen van douchegel/shampoo die je normaal nooit gebruikt iets. Of puntje 7 het van de spanning niet kunnen slapen de nacht voor vertrek iets wat ik gelijk kon afstrepen. Ik ben echt zo iemand die dan niet kan wachten tot we gaan vertrekken en dan van de spanning niet kan slapen. Juist omdat ik er dan zoveel zin in heb. Hebben jullie dat ook?

Laat ik beginnen met het begin van het boek. Iedere keer zal ik een aantal van de bucketlist punten voor jullie uitwerken (hoe ik dit heb af kunnen vinken bijvoorbeeld). Zo, laten we bij het begin beginnen.

Mijn bucketlist avonturen

 1. Een vakantie playlist met je favoriete liedjes maken
  Dit deed ik vroeger eigenlijk standaard, ipod of mp3 speler mee en ik vermaakte mij wel in de auto tijdens de reis er naar toe!

 2. 23x vragen of het nog ver is..
  Haha nou toen ik nog geen rijbewijs had was dit een standaard vraag in de auto. Nu ik mijn rijbewijs heb en ook rijd tijdens de vakanties gaat de tijd ook veel sneller en vind ik het heerlijk de weg er naar toe (de weg terug naar huis vaak wat minder, haha).

 3. We zijn er bijna zingen totdat iedereen in de auto er gek van word.
  Oohja, en wel vaker dan 1 vakantie, haha.

 4. Wildplassen aan de kant van de weg
  Tja, soms moet je zo onwijs nodig dat je het niet kan ophouden. Nu kan ik dus echt heel slecht wildplassen want heb echt een soort fobie voor mijn behoefte doen in de buitenlucht. Heel gek, maar dit had ik al als klein meisje.

 5. Luidkeels meezingen met de autoradio
  Ja zeker! Althans als wij de radiozender mogen kiezen, want anders staat er niet echt muziek op waar ik persoonlijk van houd. Het wordt hier boerenlullenmuziek genoemd, dus je kan wel raden waar ik dus niet van houd..

Welke van deze bucketlist avonturen kan jij ook afvinken?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Mijn bucketlist avonturen #3

Comments are closed.