Mijn bucketlist avonturen #2

Het bucketlist boek

Ik ben enorm fan van de bucketlist boeken, hierover heb ik in 2019 meerder artikelen geschreven. Nu is het tijd om jullie mee te nemen in mijn bucketlist avonturen! Welke dingen lijken mij juist wel heel tof om te doen, wat zou ik bijvoorbeeld nooit doen en sterker nog, wat ga ik dit jaar uitvoeren? Ik neem jullie mee op mijn avontuur.

Op dit moment heb ik 3 verschillende boeken uit de ‘Het bucketlist boek’ serie. Deel 1 en 2 horen bij elkaar (er staan we een aantal dubbele dingen in) en ook heb ik nog het boek voor op reis. Deel 1 en 2 bevatten beide 500 dingen die je kunt doen, het reis boek bevat 250 dingen die je kunt doen.

Bucketlist – 21 things to do before 2021

Ergens halverwege december 2019 maakte ik een lijstje met dingen die ik voor 2021 gedaan zou willen hebben. Op zoek naar realistische doelen die ik ook echt zou kunnen halen, deels geïnspireerd door de bucketlist boeken die ik eerder al kocht.
protest

21 things to do before 2021
1. Spaardoel behalen
2. Op voorjaarsvakantie
3. In het najaar of na seizoen op vakantie
4. Een nieuw land ontdekken
5. Zorgen voor een stabiel inkomen
6. Elke maand minimaal x bedrag sparen
7. Dagje naar het strand
8. Een musical bezoeken
9. Moestuin hebben
10. De kerstboom laten groeien voor december 2020
11. Vast slaapritme creëren
12. Vaste tijd uit bed
13. Meer bewegen/sporten/wandelen
14. Bewust omgaan met geld/niets onnodigs kopen
15. Purpuz planner gebruiken
16. Letten op voeding en gewicht
17. Gelukkig zijn/tevreden is ook goed!
18. Minimaal x inkomsten hebben per maand
19. Rode garnalen aquarium schoon houden
20. Garnalen kweken in grote aquarium
21. Paardenmelk blijven gebruiken of iets anders dat helpt bij mijn darmen.

Hoe is de voortgang tot nu toe?


Wat betreft mijn spaardoel ben ik al over 2/3 van het doel. Dat betekend dat ik dit doel zeer binnenkort zou kunnen afstrepen, maar omdat 2020 nog lang niet afgelopen is heb ik dit doel aangepast. Ik heb het bedrag zo’n 50% hoger gemaakt waardoor het een extra challenge wordt om dit te halen voor 31-12-2020. Doel 2 en 3 zijn in uitvoering, dat betekend dat ik in mei naar Normandie ga en in september naar de Elzas in Frankrijk. Daarbij ben ik ook aan het kijken of ik in 1 van mijn vakanties ook een kleine trip kan doen naar Schotland, een land dat al een tijdje op mijn lijstje staat. Er kwam een hele toffe aanbieding voorbij waarbij een nieuw land ontdekken misschien dit jaar wel gaat gebeuren! Het hebben van een stabiel inkomen is erg lastig, althans het bedrag dat ik graag wil hebben komt er wel maar daarvoor moet ik wel meer gaan werken. Niet erg want ik heb een doel!

Dan puntje 9, die moestuin is al in uitvoering want inmiddels staan verschillende kruiden al klaar, is de pronkboon lekker aan het groeien en hebben ook de prei en bieten er zin in. Deze kan ik dus alvast afvinken! Ook mijn slaapritme gaat de goede kant op, ik probeer elke dag rond dezelfde tijd in bed te liggen en wordt elke ochtend ook rond hetzelfde tijdstip wakker (zonder wekker!). De purpuz planner van puntje 15 wordt ook volop gebruikt en is echt een favoriet voor het behalen van doelen die ik eerder maakte voor deze planner. Kan dus ook afgevinkt worden. Voor nu is dit de vooruitgang van wat er op mijn 21 dingen lijstje staat.

Heb jij doelen die je zou willen behalen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Mijn bucketlist avonturen #2

  1. Jij bent erg goed bezig om jou doelen voor je buckelist te behalen…..
    Fijne lijst die je gemaakt had.

    Een fijne dag ‍♀️

Comments are closed.