Mijn bucketlist avonturen #1

Het bucketlist boek

Ik ben enorm fan van de bucketlist boeken, hierover heb ik in 2019 meerder artikelen geschreven. Nu is het tijd om jullie mee te nemen in mijn bucketlist avonturen! Welke dingen lijken mij juist wel heel tof om te doen, wat zou ik bijvoorbeeld nooit doen en sterker nog, wat ga ik dit jaar uitvoeren? Ik neem jullie mee op mijn avontuur.

Op dit moment heb ik 3 verschillende boeken uit de ‘Het bucketlist boek’ serie. Deel 1 en 2 horen bij elkaar (er staan we een aantal dubbele dingen in) en ook heb ik nog het boek voor op reis. Deel 1 en 2 bevatten beide 500 dingen die je kunt doen, het reis boek bevat 250 dingen die je kunt doen.

Bucketlist – voor op reis

Laat ik deze serie beginnen met het op reis boek. Dit geeft je ineens een hele andere kijk op vakantie vieren. Het geeft je ideetjes wat je zou kunnen doen, maar geeft ook een mening over wat je bijvoorbeeld echt niet zou willen.

In het boek staan best wel wat puntjes die je bijna meteen kunt afstrepen. Zo is bijvoorbeeld puntje 3, het kopen van douchegel/shampoo die je normaal nooit gebruikt iets. Of puntje 7 het van de spanning niet kunnen slapen de nacht voor vertrek iets wat ik gelijk kon afstrepen. Ik ben echt zo iemand die dan niet kan wachten tot we gaan vertrekken en dan van de spanning niet kan slapen. Juist omdat ik er dan zoveel zin in heb. Hebben jullie dat ook?

Laat ik beginnen met het begin van het boek. Iedere keer zal ik een aantal van de bucketlist punten voor jullie uitwerken (hoe ik dit heb af kunnen vinken bijvoorbeeld). Zo, laten we bij het begin beginnen.
stadspark berg en bos in apeldoorn

Mijn bucketlist avonturen


 1. Een travel bucketlist maken.
  Deze staat in het boek al afgevinkt, niet gek want met dit boek heb je zoveel ideeën die je kunt afwerken. Dus deze kunnen we gelijk overslaan.

 2. Het kopen van douchegel, shampoo of parfum dat je normaal niet gebruikt.
  Deze noemde ik al even hierboven. Voor mijn vakanties gebruik ik vaak mini’s die ik of nog niet ken (ideaal om zo een nieuw product uit te proberen) of die ik al langer wilde proberen maar er nooit van kwam. Shoppen in het buitenland is en blijft leuk!

 3. Je zwemkleding onder je gewone kleding dragen om alvast in de vakantiesfeer te komen.
  Ja zeker, dit deed ik heel vaak! De laatste jaren wat minder, maar dit is zeker een hele goede manier om in de vakantiesfeer te komen.

 4. Niet kunnen slapen van de spanning de nacht voor je vertrek.
  Ja zeker, juist omdat ik niet kan wachten tot we weg gaan, bang voor het verslapen. Ga zo nog maar even door. Hebben jullie dat ook? Dat je zoveel zin hebt in de vakantie dat je de nacht ervoor niet kan slapen?

Hoe komen jullie alvast in de vakantiesfeer?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Mijn bucketlist avonturen #1

 1. Als ik op vakantie ga, kom ik altijd in de stemming door blogposts van andere mensen over die bestemming te lezen. Ook zoek ik alvast naar restaurantjes en bekijk ik wat voor leuke dingen er te doen zijn. Zo’n boek heb ik nog nooit gekocht, wel vaak zien liggen 🙂

Comments are closed.