Mijn broertje en zijn Arrow overhemd

arrow overhemd

Het artikel van vandaag is er één deels van mijn broertje zijn hand. Mijn jongste broertje is echt een groot fan van overhemden, en het staat hem ook nog eens onwijs goed! Hij geeft dan ook graag zijn mening over de Arrow overhemd die hij heeft uitgezocht. Wat hij er van vind, en wat deze overhemd zo speciaal maakt, lees je uiteraard in dit artikel.

Het uitzoeken van een overhemd is nog best wel moeilijk. Zo kun je namelijk op een webshop niet goed zien of de stof wel bij je past, en of hij lekker zit. Maar toen daar een keuze kwam, ging het allemaal heel snel. Hij wilde graag een witte overhemd met lange mouwen. Het begon allemaal met een zoektocht door de shirts van Arrow.

arrow overhemd

Mijn broertje en zijn Arrow overhemd

Als hij eenmaal een overhemd mooi vind, dan draagt hij hem ook dag en nacht. Dit zal waarschijnlijk net zo’n overhemd worden. Het staat hem dan ook damn goed! Ik houd van mannen in pak, en ik had dan ook wel even een smelt momentje. Het overhemd waar hij voor is gegaan is de Arrow wit fine Oxford Fitted. Kenmerken zijn dat hij onder andere geen borstzakje heeft. De overhemd is getailleerd, waardoor hij enorm mooi valt rond zijn buik. Daarbij is de stof ook erg stevig (gemaakt van 100% katoen), en niet doorschijnend. Overhemden.com is dan ook wel echt een specialist in overhemden. De keuze is erg groot, en er is voor iedereen een overhemd te koop. Je kunt zoeken op een speciale boordmaat of op kleur. Super handig voor de mannen want die hebben natuurlijk niet zoveel geduld met shoppen als wij vrouwen.
arrow overhemd
Mijn broertje heeft al wel eens vaker op de foto gestaan voor mijn blog, maar dit keer staat hij er wel beeldig op met zijn overhemd. Dan nu tijd om zijn mening aan te horen. Wat vind hij ervan?

Dennis aan het woord:
“Het overhemd zit heel erg fijn, het heeft een fijne pasvorm. De mouwen zijn precies goed, wat niet vaak voorkomt. Ook is hij niet te groot bij mijn buik, en zit de overhemd voor de rest gewoon heel erg lekker. En ja ik kan alvast bevestigen wat Carolien net schreef, dat dit mijn nieuwe favoriete overhemd gaat worden.”

  • Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk en/of bedrijf.
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Mijn broertje en zijn Arrow overhemd

  1. Wat lijken jullie op elkaar zeg! Haha, sorry, dat viel mij meteen op 😉 Zeker een mooi overhemd, Xoxo

Comments are closed.