Mijn blog plekje

blog plekje

Uren lang kan ik zitten achter mijn bureau, en bezig zijn met mijn blog. Mijn blog is dan ook meer dan alleen maar even een hobby, ik beschouw het als mijn uitlaatklep, mijn kindje. En als je dan veel achter de laptop zit, wil je ook dat je bureau er leuk en vooral geordend uit ziet. Ik laat graag zien, waar ik blog, en wat ik altijd bij de hand heb. Benieuwd?

Mijn blog plekje

Een aantal maanden geleden kocht ik bij de Ikea een bureau zodat ik alle ruimte had om voor mijn blog bezig te zijn. Ik heb daar nog geen seconde spijt van gehad. Met dit bureau heb ik veel ruimte om mijn blog spulletjes uit te stalen, en er toch nog ruimte is om aan te werken. Wat ik standaard op mijn bureau heb staan, dat zie je op de foto hierboven. Ik heb altijd memo blaadjes bij de hand om snel even wat dingen op te schrijven, en uiteraard kan dan het pennenbakje niet ontbreken. Ook heb ik een mandje waarin ik mijn notitieboekjes heb liggen die ik gebruik voor mijn blog. Aan de andere kant van mijn laptop (want mijn laptop staat altijd in het midden) heb ik een leuk herfst/winter stukje liggen. Daar staat meestal een kaars die op dat moment ook brand als ik aan het ‘werk’ ben.
blog plekje

En dat is alles?

Nee zeker niet! Ik heb nog 2 lade vakken in mijn bureau, die ik ook nog gebruik voor mijn blog. Daar heb ik producten in liggen die ik nog moet testen, en waarover ik nog moet schrijven. Ook liggen daar de oplaadkabels, en computer en camera gerelateerde dingen in. Onder mijn bureau staat ‘ofcourse’ een prullenbakje, en heb ik sinds een paar dagen een verhuisdoos liggen. In die verhuisdoos zitten alle spulletjes die ik tot nu toe gekregen heb voor mijn blog. Ik vind het zelf namelijk heel erg leuk om dat te bewaren en hier af en toe in te kijken. Verder heb ik er nu nog een barok stoel staan die ik zelf heb opgeknapt, maar die wordt binnenkort vervangen. Althans dat is de bedoeling, want Ikea heeft de bureau stoelen steeds niet meer voorradig als ik langs kom.

Vraag: Heb jij een blog, en waar blog jij dan het liefst? Zo nee, wat heb jij op je bureau liggen?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

6 thoughts on “Mijn blog plekje

  1. Wat een leuk en gezellig plekje! ik blog meestal op de achtertafel en anders gewoon lekker op de bank, We hebben wel een kamer met een bureau en wat we de werkkamer noemen maar ik zit er eigenlijk nooit haha

    1. Dankjewel. Eerder schreef ik ook artikelen op de bank of op bed. Maar sinds een aantal maanden kan ik dat niet meer. Geen idee maar het lukt dan gewoon niet. Dus dan maar achter mn bureau waar het eigenlijk net zo makkelijk is.

Comments are closed.