Mijn blog planning gaat veranderen!

agenda studentendrukwerk

Mijn vaste bloglezers zullen nu waarschijnlijk denken ‘Je blog planning gaat veranderen? Maar die is toch al veranderd?’. Ja dat klopt, maar ik ga nog een verandering doorvoeren. Om ervoor te zorgen dat ik niet helemaal ga stoppen met blog en om mezelf iets meer rust en ruimte te geven.

De afgelopen maanden is het bloggen op de 2e plaats gekomen. Dat komt omdat ik al mijn focus heb op de webshop die aan het groeien is. Omdat ik mijn bedrijf (grotendeels mijn webshop dus) wil laten uitgroeien tot een groot bedrijf waar ik mensen in dienst kan nemen en straks een mooi huis met grote schuur kan kopen, moet ik keuzes maken.

Mijn blog planning gaat anders worden!

Waar ik een aantal jaar geleden nog 7 dagen per week schreef, ben ik na mijn zware buikoperatie naar 4 keer per week gegaan. Om mezelf wat meer rust te geven om goed te kunnen herstellen. Die operatie is al bijna 2 jaar geleden, maar toch ben ik niet terug naar 7 dagen per week gegaan. Mijn webshop groeide zo snel dat ik ook door de drukte niet meer terug kon naar 7 dagen schrijven. Dat vond ik toen heel erg jammer omdat ik mijn blog zag als een soort uitlaatklep. Maar het combineren met mijn webshop ging gewoon steeds slechter. En die lijn zet een klein beetje door. Omdat mijn webshop groeit en steeds meer tijd vraagt, ook om te zorgen dat mensen mijn webshop vinden, moet ik mijn blog planning nog verder gaan omgooien.

Vanaf nu zal ik dus niet 4 keer per week maar 3 keer per week een nieuwe blog plaatsen. Dat betekend dat er op maandag, donderdag en zondag een blog online komt.
Veel van de vaste series zullen blijven, maar daarnaast wil ik ook door blijven gaan met de spontane blogs en de samenwerkingen. Puur omdat ik dat gewoon ontzettend leuk vind om te doen!

Ik blijf de hoop houden dat ik ooit weer terug kan naar de 7 dagen per week, maar voor nu zit dat er gewoon niet in.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.