Mijn aanraders op HBOmax – deel 9

HBOmax

In alweer deel 9 van mijn aanraders op HBOmax deel ik weer een aantal tips van films of series die ik de afgelopen weken/maanden heb gekeken. Al jaren deel ik mijn Netflix favorieten, dus waarom niet hetzelfde doen met HBOmax? Sinds halverwege maart 2022 heb ik ook een abonnement op HBOmax, een nieuw platform in Nederland. Leuker als verwacht, met heel veel toffe Originals heb ik zeker mijn aanraders op HBOmax.

In deel 9 alweer van deze serie wil ik zowel een serie als een film van HBOmax met jullie delen. De serie is er eentje die een beetje lijkt op een andere bekende serie, qua zelfde tijd in ieder geval want het verhaal is natuurlijk anders. Ben je benieuwd welke 2 ik nu weer heb uitgekozen?

Mijn aanraders op HBOmax

1. The pact
Deze serie vond ik echt tof. Het is lekker spannend en je wilt gewoon weten hoe het verder gaat. Het gaat namelijk over een man die dood wordt gevonden. Hij is de baas van een brouwerij en 4 medewerkers leven met een geheim.

2. Liar
Nog zo’n serie die je gewoon verder wilt kijken. Want jeetje, dit is wel echt even een mindfuck! Want is Joanne nou echt verkracht, of spreekt Andrew de waarheid? En hoe loopt dit af? Echt geloof me, deze serie is echt heel goed, het is een ijzersterk verhaal die je steeds weer doet verbazen!

In deel 10 heb ik weer 2 totaal andere series of films, want ik ben van plan om elke 2 of 3 weken weer 2 nieuwe aanraders te delen. Voor een abonnement met meerdere schermen betaal je maar 7,99 per maand. Erg betaalbaar vergeleken met bijvoorbeeld Netflix of videoland.

Heb jij ook al HBOmax?

Tagged in :
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.