Mijn aanraders op HBOmax – deel 7

HBOmax

Al jaren deel ik mijn Netflix favorieten, dus waarom niet hetzelfde doen met HBOmax? Sinds halverwege maart 2022 heb ik ook een abonnement op HBOmax, een nieuw platform in Nederland. Leuker als verwacht, met heel veel toffe Originals heb ik zeker mijn aanraders op HBOmax.

In deel 6 van deze aanraders wil ik zowel een serie als een film van HBOmax met jullie delen. De serie is er eentje die een beetje lijkt op een andere bekende serie, qua zelfde tijd in ieder geval want het verhaal is natuurlijk anders. Ben je benieuwd welke 2 ik nu weer heb uitgekozen?

Mijn aanraders op HBOmax

1. Mommy dead and dearest (film/docu)
Gaat over het waargebeurde verhaal van Dee Dee blanchard en haar dochter Gypsy Rose. Wat deed deze moeder dat de dochter deed besluiten haar te vermoorden?

2. There’s something wrong with Aunt Diane (film/docu)
Als Diane Schuler in haar SUV samen met 7 anderen om het leven komen in een ongeluk, wordt zij afgeschilderd als een alcoholiste. Hoe kon dit ongeluk gebeuren, wie was Diane Schuler en waarom wordt zij als een monster neergezet? Ik vond het een hele interessante docu/film.

In deel 8 heb ik weer 2 totaal andere series of films, want ik ben van plan om elke 2 of 3 weken weer 2 nieuwe aanraders te delen. Voor een abonnement met meerdere schermen betaal je maar 7,99 per maand. Erg betaalbaar vergeleken met bijvoorbeeld Netflix of videoland.

Heb jij ook al HBOmax?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.