Mijn aanraders op HBOmax – deel 6

HBOmax

Al jaren deel ik mijn Netflix favorieten, dus waarom niet hetzelfde doen met HBOmax? Sinds halverwege maart 2022 heb ik ook een abonnement op HBOmax, een nieuw platform in Nederland. Leuker als verwacht, met heel veel toffe Originals heb ik zeker mijn aanraders op HBOmax.

In deel 6 van deze aanraders wil ik zowel een serie als een film van HBOmax met jullie delen. De serie is er eentje die een beetje lijkt op een andere bekende serie, qua zelfde tijd in ieder geval want het verhaal is natuurlijk anders. Ben je benieuwd welke 2 ik nu weer heb uitgekozen?

Mijn aanraders op HBOmax

1. Who Killed Garrett Phillips? (mini serie)
Deze docu over de 12 jarige Garrett Phillips die op 24 oktober 2011 door politieagenten wordt gevonden is heel bizar. Niet alleen omdat er veel onduidelijk is maar ook hoe het komt dat de dader nog niet gepakt is, of toch wel?

2. The Cheshire Murders (film)
In deze film wordt je helemaal meegenomen in de bizarre moord op Jennifer Petit en haar dochters. De enige die deze moordaanslag overleefde is vader William Petit. Echt te bizar voor woorden dat dit is gebeurd en helemaal wat er allemaal met de vrouw/moeder en dochters is gebeurd door de personen die deze overval/moordaanslag heeft gepleegd!

In deel 7 heb ik weer 2 totaal andere series of films, want ik ben van plan om elke 2 of 3 weken weer 2 nieuwe aanraders te delen. In Maart 2022 was er een aanbieding met 50% korting op de prijs en daardoor betaal ik momenteel maar 3,99 voor een abonnement met meerdere schermen. Zonder deze korting is hij nog heel erg betaalbaar vergeleken met bijvoorbeeld Netflix of videoland.

Heb jij ook al HBOmax?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.