Mijn aanraders op HBOmax – deel 5

HBOmax

Al jaren deel ik mijn Netflix favorieten, dus waarom niet hetzelfde doen met HBOmax? Sinds halverwege maart 2022 heb ik ook een abonnement op HBOmax, een nieuw platform in Nederland. Leuker als verwacht, met heel veel toffe Originals heb ik zeker mijn aanraders op HBOmax.

In deel 5 van deze aanraders wil ik zowel een serie als een film met jullie delen. De serie is er eentje die een beetje lijkt op een andere bekende serie, qua zelfde tijd in ieder geval want het verhaal is natuurlijk anders. Ben je benieuwd welke 2 ik nu weer heb uitgekozen?

Mijn aanraders op HBOmax

1. The time traveler’s wife
Toen ik begon met deze serie wist ik niet zo goed wat ik ervan vond. Maar je moet echt even doorkijken en daarna wil je echt weten hoe het verder gaat. Er worden op het moment van schrijven nog steeds nieuwe afleveringen toegevoegd. Het gaat over het magische liefdesverhaal tussen Clare en Henry en over hun huwelijksprobleem, namelijk tijdreizen!

2. The staircase
Deze serie is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over Michael Peterson en zijn vrouw Kathleen Peterson. Kathleen wordt namelijk dood gevonden onderaan de trap (vandaar ook de naam) in North Carolina. Haar man, Michael Peterson word gezien als verdachte en er volgen heel veel rechtszaken over deze zaak.

In deel 6 heb ik weer 2 totaal andere series of films, want ik ben van plan om elke 2 of 3 weken weer 2 nieuwe aanraders te delen. In Maart 2022 was er een aanbieding met 50% korting op de prijs en daardoor betaal ik momenteel maar 3,99 voor een abonnement met meerdere schermen. Zonder deze korting is hij nog heel erg betaalbaar vergeleken met bijvoorbeeld Netflix!

Heb jij ook al HBOmax?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.