Mijn aanraders op HBOmax – deel 4

HBOmax

Al jaren deel ik mijn Netflix favorieten, dus waarom niet hetzelfde doen met HBOmax? Sinds halverwege maart 2022 heb ik ook een abonnement op HBOmax, een nieuw platform in Nederland. Leuker als verwacht, met heel veel toffe Originals heb ik zeker mijn aanraders op HBOmax.

In deel 4 van deze aanraders wil ik zowel een serie als een film met jullie delen. De serie is er eentje die een beetje lijkt op een andere bekende serie, qua zelfde tijd in ieder geval want het verhaal is natuurlijk anders. Ben je benieuwd welke 2 ik nu weer heb uitgekozen?

Mijn aanraders op HBOmax

1. Utoya: July 22 (film)
Deze film van circa 1.5uur gaat over de aanslag van 22 juli 2011 in Oslo en het eiland Utoya. Ik vond het vrij heftig om te zien omdat je echt meegezogen wordt door de ogen van de jongeren die het mee maken op het eiland.

2. Chernobyl (serie)
Dit verhaal van het nucleaire ongeluk in 1986 in Chernobyl. Eén van de ergste door de mens veroorzaakte rampen in de geschiedenis. Bizar dat er zoveel fouten zijn gemaakt en dat het zolang verzwegen is van de mensen die er rondom wonen. Ik vond dit wel één van de betere verfilmingen over deze kernramp.

In deel 5 heb ik weer 2 totaal andere series of films, want ik ben van plan om elke 2 of 3 weken weer 2 nieuwe aanraders te delen. In Maart 2022 was er een aanbieding met 50% korting op de prijs en daardoor betaal ik momenteel maar 3,99 voor een abonnement met meerdere schermen. Zonder deze korting is hij nog heel erg betaalbaar vergeleken met bijvoorbeeld Netflix!

Heb jij ook al HBOmax?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.