Mijn aanraders op HBOmax – deel 3

HBOmax

Al jaren deel ik mijn Netflix favorieten, dus waarom niet hetzelfde doen met HBOmax? Sinds halverwege maart 2022 heb ik ook een abonnement op HBOmax, een nieuw platform in Nederland. Leuker als verwacht, met heel veel toffe Originals heb ik zeker mijn aanraders op HBOmax.

In deel 3 van deze aanraders wil ik zowel een serie als een film met jullie delen. De serie is er eentje die een beetje lijkt op een andere bekende serie, qua zelfde tijd in ieder geval want het verhaal is natuurlijk anders. Ben je benieuwd welke 2 ik nu weer heb uitgekozen?

Mijn aanraders op HBOmax

In dit derde deel wil ik beginnen met een film.

Red Joan
De Britse Joan is in de 80 en leidt een rustig leven. Wanneer ze gearresteerd wordt voor verraad en spionage, blikt ze terug op haar jonge jaren en de ernstige beschuldigingen. Ik vond het een hele aparte film om te zien. Je wordt wel helemaal meegenomen in het verhaal en krijgt ook een goed beeld van hoe zij het heeft doorstaan. De film duurt maar 1,5uur en laat eens een andere kant zien van de Oorlog.

Undercurrent: The disappearance of Kim Wall
In deze mini serie van 2 afleveringen wordt de verdwijning van Kim Wall verteld. Misschien dat je het wel kunt herinneren, dit is namelijk ook bij ons in het nieuws geweest! De verdwijning van Kim was namelijk nadat ze in een onderzeeboot ging varen met ene Madsen. Het is echt bizar wat er is gebeurd en hoe dit heeft kunnen gebeuren!

In deel 4 heb ik weer 2 totaal andere series of films, want ik ben van plan om elke 2 of 3 weken weer 2 nieuwe aanraders te delen.
In Maart 2022 was er een aanbieding met 50% korting op de prijs en daardoor betaal ik momenteel maar 3,99 voor een abonnement met meerdere schermen. Zonder deze korting is hij nog heel erg betaalbaar vergeleken met bijvoorbeeld Netflix!

Heb jij ook al HBOmax?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.