Mijn aanraders op HBOmax – deel 2

HBOmax

Al jaren deel ik mijn Netflix favorieten, dus waarom niet hetzelfde doen met HBOmax? Sinds halverwege maart 2022 heb ik ook een abonnement op HBOmax, een nieuw platform in Nederland. Leuker als verwacht, met heel veel toffe Originals heb ik zeker mijn aanraders op HBOmax.

In deel 2 van deze aanraders wil ik zowel een serie als een film met jullie delen. De serie is er eentje die een beetje lijkt op een andere bekende serie, qua zelfde tijd in ieder geval want het verhaal is natuurlijk anders. Ben je benieuwd welke 2 ik nu weer heb uitgekozen?

Mijn aanraders op HBOmax

In dit tweede deel wil ik beginnen met een serie.

The gilded age
Deze serie speelt zich af in 1880 en is een soort Amerikaanse opvolger van Downton Abby. Nu was ik extreme fan van Downton Abby dus ik was heel erg benieuwd naar deze serie. In het begin was ik een beetje verbaasd want de serie pakte mij niet echt, maar vanaf aflevering 3 zit ik er helemaal in en wilde ik verder kijken. Zo erg dat ik soms tot half 1 in de nacht aan het kijken was, niet iets wat heel goed was in mijn geval want de volgende ochtend was ik doodmoe.

The murders at starved rock
Deze documentaire serie van 3 afleveringen gaat over een bizarre moord op 3 vrouwen in de Starved Rock state park in 1960. Klopt het wel dat degene die hiervoor vast zit ook echt de dader is? Deze docu gaat verder in op deze moorden en de persoon die nu hiervoor vast zit. Ik vond het heel erg interessant en door deze docu heb ik wel het gevoel dat de persoon die nu vast zit voor deze moorden het sowieso niet alleen heeft kunnen doen, als hij het al heeft gedaan!

In deel 3 heb ik weer 2 totaal andere series of films, want ik ben van plan om elke 2 of 3 weken weer 2 nieuwe aanraders te delen.
In Maart 2022 was er een aanbieding met 50% korting op de prijs en daardoor betaal ik momenteel maar 3,99 voor een abonnement met meerdere schermen. Zonder deze korting is hij nog heel erg betaalbaar vergeleken met bijvoorbeeld Netflix!

Heb jij ook al HBOmax?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.