Mijn aanraders op HBOmax – deel 16

HBOmax

In alweer deel 165 van mijn aanraders op HBOmax deel ik weer een aantal tips van films of series die ik de afgelopen weken/maanden heb gekeken. Al jaren deel ik mijn Netflix favorieten, dus waarom niet hetzelfde doen met HBOmax?

Sinds halverwege maart 2022 heb ik ook een abonnement op HBOmax, een nieuw platform in Nederland. Leuker als verwacht, met heel veel toffe Originals heb ik zeker mijn aanraders op HBOmax.

In deel 16 alweer van deze serie wil ik 2 series van HBOmax met jullie delen. Ben je benieuwd welke 2 ik nu weer heb uitgekozen?

Mijn aanraders op HBOmax

1. How to create a sex scandal
In deze documentaire van 3 afleveringen gaat het over een bizar waargebeurde zaak in een parenclub in Oost-Texas. Hoe heeft dit kunnen gebeuren en wat is er eigenlijk precies wel of niet gebeurd.

2. Sharp Objects
Deze serie gaat over een journalist met psychiatrische problemen die terug gaat naar haar geboortestad. Daar gaat ze verslag doen van een moord op 2 minderjarige meisjes.

In deel 17 heb ik weer 2 totaal andere series of films, want ik ben van plan om elke 3 weken weer 2 nieuwe aanraders te delen. Voor een abonnement met meerdere schermen betaal je maar 7,99 per maand. Erg betaalbaar vergeleken met bijvoorbeeld Netflix of videoland.

Heb jij ook al HBOmax?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.