Mijn aanraders op HBOmax – deel 15

HBOmax

In alweer deel 15 van mijn aanraders op HBOmax deel ik weer een aantal tips van films of series die ik de afgelopen weken/maanden heb gekeken. Al jaren deel ik mijn Netflix favorieten, dus waarom niet hetzelfde doen met HBOmax?

Sinds halverwege maart 2022 heb ik ook een abonnement op HBOmax, een nieuw platform in Nederland. Leuker als verwacht, met heel veel toffe Originals heb ik zeker mijn aanraders op HBOmax.

In deel 15 alweer van deze serie wil ik zowel een film als serie van HBOmax met jullie delen. Ben je benieuwd welke 2 ik nu weer heb uitgekozen?

Mijn aanraders op HBOmax

1. #BringBackAlice
Deze serie waarvan er op het moment van schrijven nog elke week een nieuwe aflevering wordt geupload gaat over het meisje Alice wat op een mysterieuze wijze een jaar lang verdween. Wat is er met haar gebeurd, hoe komt het dat ze na een jaar weer opduikt?

2. Hairspray
Deze film over het bekende verhaal van Tracy turnblad, die grote dromen heeft. Het is de film uit 2007, dus grote kans dat je deze wel kent.

In deel 16 heb ik weer 2 totaal andere series of films, want ik ben van plan om elke 3 weken weer 2 nieuwe aanraders te delen. Voor een abonnement met meerdere schermen betaal je maar 7,99 per maand. Erg betaalbaar vergeleken met bijvoorbeeld Netflix of videoland.

Heb jij ook al HBOmax?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.