Mijn aanraders op HBOmax – deel 14

HBOmax

In alweer deel 14 van mijn aanraders op HBOmax deel ik weer een aantal tips van films of series die ik de afgelopen weken/maanden heb gekeken. Al jaren deel ik mijn Netflix favorieten, dus waarom niet hetzelfde doen met HBOmax?

Sinds halverwege maart 2022 heb ik ook een abonnement op HBOmax, een nieuw platform in Nederland. Leuker als verwacht, met heel veel toffe Originals heb ik zeker mijn aanraders op HBOmax.

In deel 14 alweer van deze serie wil ik 2 nieuwe series van HBOmax met jullie delen. Ben je benieuwd welke 2 ik nu weer heb uitgekozen?

Mijn aanraders op HBOmax

1. Les Miserables
Voor mijn verjaardag kreeg ik kaartjes voor de musical, dus kon ik natuurlijk niet naar iets toe als ik niet weet waar het over gaat. Op HBOmax staat een serie over dit verhaal wat ik als heel bijzonder heb ervaren. In 6 afleveringen van allemaal rond de uur lang wordt je echt helemaal meegezogen in het verhaal van Jean Valjean. Mocht je het verhaal niet kennen, dan is dit echt een prachtig verhaal dat je gezien moet hebben, of dat nu via een serie of film is of de musical!

2. Delphine: The secret Princess
Deze 3delige serie gaat over de prinses Delphine die haar unieke levensverhaal verteld. Ik vond het zelf wel een beetje een gekke serie maar dat is puur omdat ik vind dat het misschien anders gefilmd had kunnen worden.

In deel 15 heb ik weer 2 totaal andere series of films, want ik ben van plan om elke 3 weken weer 2 nieuwe aanraders te delen. Voor een abonnement met meerdere schermen betaal je maar 7,99 per maand. Erg betaalbaar vergeleken met bijvoorbeeld Netflix of videoland.

Heb jij ook al HBOmax?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.