Mijn aanraders op HBOmax – deel 13

HBOmax

In alweer deel 13 van mijn aanraders op HBOmax deel ik weer een aantal tips van films of series die ik de afgelopen weken/maanden heb gekeken. Al jaren deel ik mijn Netflix favorieten, dus waarom niet hetzelfde doen met HBOmax? Sinds halverwege maart 2022 heb ik ook een abonnement op HBOmax, een nieuw platform in Nederland. Leuker als verwacht, met heel veel toffe Originals heb ik zeker mijn aanraders op HBOmax.

In deel 13 alweer van deze serie wil ik 2 nieuwe films en series van HBOmax met jullie delen. Ben je benieuwd welke 2 ik nu weer heb uitgekozen?

Mijn aanraders op HBOmax

1. We stand alone together: The men of easy company
In deze documentaire het verhaal van de mannen van Easy Company. Deze groep soldaten hebben onder andere in Normandië hard gevochten. Hun verhaal verteld door de overlevende van Easy Company!

2. They shall not grow old
In deze documentaire van 1,5uur wordt met oud beeldmateriaal het verhaal van verschillende soldaten verteld. Door nieuwe technieken met onder andere inkleuring en 3D technologieën worden de films die tijdens de oorlog zijn gemaakt op een bijzondere manier laten zien.

In deel 14 heb ik weer 2 totaal andere series of films, want ik ben van plan om elke 3 weken weer 2 nieuwe aanraders te delen. Voor een abonnement met meerdere schermen betaal je maar 7,99 per maand. Erg betaalbaar vergeleken met bijvoorbeeld Netflix of videoland.

Heb jij ook al HBOmax?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.