Mijn aanraders op HBOmax – deel 12

HBOmax

In alweer deel 12 van mijn aanraders op HBOmax deel ik weer een aantal tips van films of series die ik de afgelopen weken/maanden heb gekeken. Al jaren deel ik mijn Netflix favorieten, dus waarom niet hetzelfde doen met HBOmax? Sinds halverwege maart 2022 heb ik ook een abonnement op HBOmax, een nieuw platform in Nederland. Leuker als verwacht, met heel veel toffe Originals heb ik zeker mijn aanraders op HBOmax.

In deel 12 alweer van deze serie wil ik 2 series van HBOmax met jullie delen. De ene serie is er eentje die een net is uitgebracht en dus nog wekelijks wordt toegevoegd. De andere serie is een soort docu waarin je meer wordt verteld over een bepaald onderwerp. Ben je benieuwd welke 2 ik nu weer heb uitgekozen?

Mijn aanraders op HBOmax

1. The number on Great-Grandpa’s arm
Deze mini film gaat over een jongentje die samen met zijn over-grootopa het verhaal van de oorlog verteld. Hoe hij de tweede wereldoorlog heeft beleefd.

2. 50 Childeren: The rescue mission of Mr. & Mrs. Kraus
Eén van de bekendste verhalen over het redden van 50 kinderen uit Oostenrijk. Hoe ongelofelijk dapper was het van Gilbert en Eleanor Kraus om in 1939 naar Wenen te reizen (als Amerikaanse Joden) en daar 50 Joodse kinderen te redden. Ontzettend veel respect!

In deel 13 heb ik weer 2 totaal andere series of films, want ik ben van plan om elke 3 weken weer 2 nieuwe aanraders te delen. Voor een abonnement met meerdere schermen betaal je maar 7,99 per maand. Erg betaalbaar vergeleken met bijvoorbeeld Netflix of videoland.

Heb jij ook al HBOmax?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.