Mijn aanraders op HBOmax – deel 11

HBOmax

In alweer deel 11 van mijn aanraders op HBOmax deel ik weer een aantal tips van films of series die ik de afgelopen weken/maanden heb gekeken. Al jaren deel ik mijn Netflix favorieten, dus waarom niet hetzelfde doen met HBOmax? Sinds halverwege maart 2022 heb ik ook een abonnement op HBOmax, een nieuw platform in Nederland. Leuker als verwacht, met heel veel toffe Originals heb ik zeker mijn aanraders op HBOmax.

In deel 11 alweer van deze serie wil ik 2 series van HBOmax met jullie delen. De ene serie is er eentje die een net is uitgebracht en dus nog wekelijks wordt toegevoegd. De andere serie is een soort docu waarin je meer wordt verteld over een bepaald onderwerp. Ben je benieuwd welke 2 ik nu weer heb uitgekozen?

Mijn aanraders op HBOmax

1. De moord op Marianne Vaatstra
In deze docu serie van 4 afleveringen wordt het verhaal van Marianne Vaatstra verteld. Marianne werd in februari 1999 levenloos gevonden in een weiland en is op een gruwelijke manier om het leven gebracht.

2. The last of us
Deze nieuwe serie op HBOmax gaat over een 14 jarig meisje dat probeert te overleven nadat er een wereldwijde pandemie heeft plaatsgevonden.

In deel 12 heb ik weer 2 totaal andere series of films, want ik ben van plan om elke 3 weken weer 2 nieuwe aanraders te delen. Voor een abonnement met meerdere schermen betaal je maar 7,99 per maand. Erg betaalbaar vergeleken met bijvoorbeeld Netflix of videoland.

Heb jij ook al HBOmax?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.