Mijn aanraders op HBOmax – deel 10

HBOmax

In alweer deel 10 van mijn aanraders op HBOmax deel ik weer een aantal tips van films of series die ik de afgelopen weken/maanden heb gekeken. Al jaren deel ik mijn Netflix favorieten, dus waarom niet hetzelfde doen met HBOmax? Sinds halverwege maart 2022 heb ik ook een abonnement op HBOmax, een nieuw platform in Nederland. Leuker als verwacht, met heel veel toffe Originals heb ik zeker mijn aanraders op HBOmax.

In deel 10 alweer van deze serie wil ik zowel een serie als een film van HBOmax met jullie delen. De serie is er eentje die een beetje lijkt op een andere bekende serie, qua zelfde tijd in ieder geval want het verhaal is natuurlijk anders. Ben je benieuwd welke 2 ik nu weer heb uitgekozen?

Mijn aanraders op HBOmax

1. Too close
In deze serie volg je de relatie tussen een forensisch psychiater en haar patiënt die zich niets meer kan herinneren. Deze moet je echt even wat langer aan laten staan om in het verhaal te komen. In het begin wist ik niet zo goed wat ik van deze serie vond, maar uiteindelijk wil je gewoon meer weten!

2. This is going to hurt
In deze serie over de afdeling Verloskunde in een Brits ziekenhuis gebeuren de meest bizarre dingen. Het heeft 1 seizoen dus je hebt hem ook zo uitgekeken. Af en toe flink moeten lachen om deze serie.

In deel 11 heb ik weer 2 totaal andere series of films, want ik ben van plan om elke 2 of 3 weken weer 2 nieuwe aanraders te delen. Voor een abonnement met meerdere schermen betaal je maar 7,99 per maand. Erg betaalbaar vergeleken met bijvoorbeeld Netflix of videoland.

Heb jij ook al HBOmax?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.