waarom ik geen beauty meisje ben
Lifestyle

Met welke bedrijven ik wel een keer wil samenwerken

Af en toe fantaseer ik over hoe het zal zijn om een grotere blogger te zijn. Wat zijn dan de mogelijkheden, en wat zal ik dan allemaal op mijn pad komen. Om hier wat dieper op in te gaan, maakte ik een artikel over; met welke bedrijven ik wel een keer wil samenwerken. Ik zeg niet dat het pas mogelijk is als je een hele grote blogger bent maar, ik fantaseer af en toe wel hoe het zou zijn mocht het moment daar zijn. Voor nu een leuk lijstje met bedrijven die mij leuk lijken om mee samen te werken.

Elke blogger fantaseert op een bepaald moment wel over met welke bedrijven je een keer wilt samenwerken. Ik ben vast niet de enige, en daarom leek het mij leuk om hier wat over te gaan schrijven. Op mijn blog schrijf ik over lifestyle, beauty en food, maar er komen voornamelijk ook persoonlijke stukken online. Ik ging op zoek naar bedrijven die zouden passen bij dit soort onderwerpen, en kwam uit bij de volgende bedrijven. Of al deze bedrijven überhaupt aan samenwerkingen met bedrijven doen, geen idee, maar het zou toch leuk zijn!

Met welke bedrijven ik wel een keer wil samenwerken

– Hema
Dit lijkt me een te gek bedrijf om mee te mogen samenwerken. Ik ben al eens op een persevent geweest van Hema, en de producten die zij in het assortiment hebben spreken mij heel erg aan. Ik ben enorm fan van de notitieboekjes, en schoolspulletjes die zij hebben. Ook hun beddengoed vind ik persoonlijk erg fijn, en gebruik ik graag.

– Kwantum of Leenbakker
Beide mijn favoriete winkels wat betreft home accessoires. Zo hebben ze beide vaak spulletjes die ik echt te gek vind, en beide zijn ze ook redelijk betaalbaar.

– Action
Oke, wie van de blogger zou ik nou niet willen samenwerken met Action. Deze winkel heeft zoveel hebbedingetjes, dat ik denk ik een heel jaar lang hierover kan schrijven. Heerlijke betaalbare winkel, met veel leuke spulletjes.

– Ikea
Ikea is echt een winkel die ik zeker elke maand wel een bezoekje breng. Bijna al mijn meubels komen er vandaan. Lekker betaalbaar, en mooie producten. Zou zo mijn hele huis kunnen inrichten bij Ikea.

– Essence en/of Catrice
Geen bedrijf zoals hierboven, maar een merk. Het lijkt mij super tof om hun nagellak te mogen reviewen. Met mijn gigantische nagellak verslaving (meer dan 300 lakjes), heb ik al redelijk wat ervaring.

Mij lijkt het super tof om op een dag met deze bedrijven en merken samen te kunnen werken. Heb jij een bedrijf of merk waar jij graag op een dag mee zou willen samenwerken? Laat het weten in de reacties!

5 thoughts on “Met welke bedrijven ik wel een keer wil samenwerken”

  1. Leuk artikel! Ik zou iets meer luxe haarproducten wel tof vinden. Maar ben blij met alles wat ik krijg 😀

  2. Ja, bij ons thuis is het ook Ikea overal.
    Je hoeft maar even Ikea te zeggen en er komt weer ene product van ze tevoorschijn bij ons.
    Ik hoop dat het uitkomt voor je!

    1. Haha heerlijk ben echt fan van Ikea producten. Ga mijn best doen met mijn blog, dus wie weet in de toekomst!

Comments are closed.