Met Ovulay is menstruatiepijn verleden tijd!

ovulay

Ben jij ook zo klaar met menstruatiepijn en wil je dat het liefst op een natuurlijke manier oplossen? Dan ga ik je in deze blog heel blij maken met alle informatie over de Ovulay. Een medicijnvrije therapie voor menstruatiepijn die je een kalmerend en pijnstillend effect gaan geven tijdens je menstruatie!

Ik mocht een tijdje geleden de Ovulay uitproberen. In deze blog ga ik je alles vertellen over wat dit precies is, hoe je het gebruikt en hoe ik het zelf heb ervaren. Met Ovulay is menstruatiepijn verleden tijd!

Wat is de Ovulay en hoe kan dit jou helpen?

ovulay
Medicijnvrije therapie voor menstruatiepijn, zoals ze het zelf zeggen! Dit komt namelijk het dichts in de buurt van een natuurlijke behandeling van menstruatiepijn en ongemak. Met de TENS-stimulator, transcutane elektrische zenuwstimulatie, worden natuurlijke pulsen gestimuleerd. Deze pulsen die door dit apparaat worden doorgegeven via de zenuwen/spiervezels de pijnsignalen naar de hersenen blokkeren. Maar naast de pijn blokkering worden door de trillingen ook de spieren ontspannen, wat een kalmerend en pijnstillend effect heeft.

De Ovulay is verkrijgbaar in 2 kleuren. Namelijk licht of donker bruin. Hij is door de plus en min knop makkelijk in te stellen in de gewenste intensiteit en ook zet je hem gemakkelijk aan of uit met het knopje in het midden. Door de handige uitvoering is hij gemakkelijk onder je kleding te dragen en daardoor dus de gewone dagelijkse bezigheden doorgaan.

In de Ovulay kit zitten:
– 1x de Ovulay
– 2x een gel pad die je kunt hergebruiken tot maximaal 20 beurten
– 1x een USB oplaad kabel
– 1x een Engelse handleiding, maar met de QR code krijg je een video in verschillende talen
ovulay eigen ervaringen

Hoe ik de Ovulay zelf heb ervaren?


Ik ben zoals de meeste wel weten die mijn blogs regelmatig lezen, geen fan van pijnstillers of medicijnen. Dus toen ik de Ovulay tegen kwam was ik ontzettend benieuwd naar wat dit zou doen en of het echt zou werken. Wist je dat je dit ook kunt gebruiken bij IBS en PCOS klachten? Zelf heb ik dus de ziekte van Crohn en ook wel eens last van darmen die er zelf een feestje van willen maken. Ik kan je vertellen dat de Ovulay zelf mijn darmen weer rustig weet te krijgen, maar ook tegen menstruatiepijn werkt hij super kalmerend en pijnstillend. Het verbaasd mij iedere keer hoe dit kleine apparaatje de spieren weet te ontspannen waardoor je gelijk een veel fijner gevoel hebt in je buik.

Wil jij  nou ook de Ovulay uitproberen? Met de code; Carolien10 krijg je korting die je kunt gebruiken bij het afrekenen!

Menstruatie is natuurlijk nog steeds niets leuks, maar met de Ovulay wordt het wel een heel stuk minder vervelend en dat zonder medicijnen!

Kende jij de Ovulay al? En wat zijn jou tips tegen menstruatiepijn?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.