Met dit trucje heb geen last meer van muggenbulten!

muggenbulten

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik wordt dus altijd gestoken door muggen. Ze zijn gewoon verliefd op mijn lichaam volgens mij. En dan niet 1 muggenbult maar wel minstens een stuk of 20. Gelukkig heb ik met dit trucje daar vanaf nu geen last meer van! Voor mij geen muggenbulten meer.

Zelf ben ik echt enorm fan van de ‘Oma weet raad’ tips die door heel internet verspreid staan. Zo kwam ik ook dit trucje tegen en heb het inmiddels meerdere keren zelf uitgeprobeerd. En het werkt! Daarom wil ik deze truc ook zeker met jou delen, want muggenbulten zijn gewoon mega vervelend.

Trucje tegen muggenbulten

Grote kans dat je het al in huis hebt, anders kun je het makkelijk in elke drogist halen (Kruidvat en Trekpleister hebben het ook!). Zodra de ergste kou verdwenen is komen ze weer tevoorschijn, die vervelende muggen. Ik heb al heel wat dingen uitgeprobeerd, van klamboes tot muggenspray maar niets lijkt echt goed te helpen. Ooh ja die klamboe werkt trouwens niet als je net als mij op zolder onder het schuine gedeelte slaapt. Maar dit is de beste truc die je kunt gebruiken:

Vicks Vaporub! Ja, dat groen blauwe potje die je normaal gebruikt als je verkouden bent! Nu zal je vast denken, hoe kan dat nou helpen bij muggenbulten?
Heel simpel, ik zal het uitleggen!

Waarom Vicks Vaporub helpt!


Het geheim zit hem in de ingrediënten die Vicks Vaporub bevat. Methol, kamfer en thymol hebben allemaal een pijnstillende werking, de muskaatolie die ook hierin zit gaat de ontsteking tegen. En dan het belangrijkste ingrediënt, cederhoutolie die ook in dit goedje zit helpt de muggen op afstand te houden.

Ik smeer echt een heel klein beetje op mijn benen en armen voor het slapen gaan. Zo komt de geur genoeg naar boven om de muggen op afstand te houden en krijg ik geen muggenbulten! Ik zeg echt dat dit de eerste echte remedie is tegen muggenbulten, niets anders dat ik heb gebruikt heeft tot nu toe echt gewerkt.

Kende jij deze truc tegen muggenbulten al?

Tagged in :
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Met dit trucje heb geen last meer van muggenbulten!

  1. Hartelijk dank voor de fijne tip….
    Ik was 2 nachten geleden wel een stuk of 30 keren gestoken.
    Ik hou niet van muggen.
    Deze vicks heb ik in huis en…..

    Een fijne dag 😉

Comments are closed.