Met deze truc kijk je meer films en series op Netflix!

Netflix serie tips, Netflix film tips

Wist je dat je veel meer films en series kunt kijken op Netflix? Ik kwam erachter dat mijn verschillende accounts van Netflix allemaal andere films en series laat zien. Het lijkt haast of je films en series moet vrij kijken om weer nieuwe te kunnen zien. Met deze truc lukte het mij om veel meer films en series op Netflix te zien!

Ik heb echt al jaren een Netflix abonnement en heb zo’n beetje alle series die er zijn al wel gezien. Ben inmiddels aan de docu’s geslagen want het assortiment werd wel heel erg klein. Ik ging dus op zoek naar mogelijkheden om meer te kunnen kijken op Netflix. Het eerste wat mij meteen opviel is het account van mijn broertje, die heeft hele andere titels er tussen staan dan op mijn account (dezelfde abonnement trouwens!). Ook als ik een titel intypte die ik bij hem had gezien, verscheen hij er niet tussen bij mij. Tijd dus voor deze truc.

Meer films en series dankzij deze truc

Ik had dus al langer het gevoel dat ik niet alles kon zien wat er op Netflix te vinden zou zijn. Ook zag ik wel eens andere series bij bloggers voorbij komen die ik echt niet kon vinden op Netflix, maar vanaf nu kan ik alle aanbod zien dankzij deze truc.

Op Pinterest kwam ik verschillende codes tegen, maar wat is nu handiger dan een complete lijst met genres waardoor er duizenden extra titels tevoorschijn komen die niet in de normale lijst staan. Via Gizmode vond ik een (schrik er vooral niet van!) een mega lijst met alle genres die er bestaan op Netflix. Op onze accounts zien we maar een mini deel van deze genres en daardoor lijkt het alsof je heel Netflix al eens gezien hebt. Maar hoe werkt dat nou?

Hoe krijg je dat dan voor elkaar?

Heel simpel! Open op je laptop of computer internet en ga naar Netflix.com en meld je daar aan met het account dat je hebt. (het is wel belangrijk dat je ingelogd bent, zodat de codes gekoppeld worden aan je account!) En voeg nu in je internet browser een code toe, deze code kun je zien door achter de genre te kijken, hier staat een code (nummers). Type dan vervolgens bijvoorbeeld www.netflix.com/browse/genre/3179 voor biografische drama’s. Ik weet het, het is echt een mega lijst om doorheen te kijken maar je ‘speelt’ hiermee zoveel extra films en series vrij die je anders niet kunt zien. Het is echt de moeite waard!

Wist jij dat je niet alles kon zien op Netflix?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Met deze truc kijk je meer films en series op Netflix!

  1. Zeer handige tip
    Ik heb geen Netflix maar voor iedereen die dit heeft is dit goed om te weten….

    Een hele fijne dag

Comments are closed.