Beauty Personal Review

MeMeMe – Longwear Lip Color Elektra

DSC_1162
In één van de Styletone boxen die ik in de afgelopen maanden heb gehad, zit deze lipstick van het merk mememe. Ik kende het merk niet maar was heel erg benieuwd naar deze lipstick en het merk! Dat zocht ik allemaal uit, en natuurlijk testte ik het product voor jullie! Benieuwd naar het merk, en wat ik van deze lipstick vindt? Lees dan verder!

Het merk Mememe cosmetics is een Engels merk wat begonnen is in 2009. Het merk is dus nog niet zo heel erg oud, maar het heeft wel een heel erg uitgebreide online shop. Zo kun je er alles kopen wat met make-up te maken heeft. Van kasten tot aan lipsticks, en van nagellak tot aan oogschaduw.
Op de website van Mememe vond ik dit product terug en ze omschrijven het als een lip cream.
Ik heb het namelijk over de Long wear satin lip cream in de kleur ‘hot magenta’. Dit is een hele mooie knal roze kleur.

DSC_1173
In deze long wear satin lip cream zit shea butter en vitamine E verwerkt zodat je hele mooie en gezonde lippen krijgt. Het maakt mijn lippen erg zacht! En met deze kleur krijg je ook nog eens hele mooie opvallende lippen!
En wat nog een voordeel aan deze lipstick kan zijn is dat het niet getest is op dieren! En daar zullen heel veel mensen heel erg blij mee zijn. Dus als je op zoekt bent naar zo’n product dan kun je zeker eens een kijkje nemen op hun site!

DSC_1175
Ik ben gek op roze lippen, en hoe meer lipsticks hoe beter. Ik was daarom ook heel erg blij toen ik dit product ontving. Het product voelt wel anders aan dan de andere lipsticks die ik heb. Het is zachter, en brengt iets makkelijker aan. Vandaar ook de naam satin lip cream. En de lipstick blijft ook relatief lang op mijn lippen zitten. Perfect voor een verjaardag of een speciale gelegenheid!
De roze kleur is lekker opvallend en perfect voor bij een rustige oog look.

Welke kleur lipstick vinden jullie het mooist bij jezelf?

Veel liefs,
Carolien

17 thoughts on “MeMeMe – Longwear Lip Color Elektra”

  1. Ziet er mooi uit! Ik ben dol op lipstick en kies altijd voor roze of paarse kleurtjes! 🙂 Rood en oranje tinten staan mij gewoon niet! 🙂

    1. Gaaf! Ik ben ook helemaal fan van roze hoor! Ik vind ze echt prachtig! Ik heb 1 rode lipstick, maar voor de rest oranje staat mij ook niet, en ook niet de hele donkere kleuren. Ik ben best bleek in mijn gezicht dus tja moet het ook licht houden 🙂

  2. Het is echt een mooi kleurtje, maar hij zal mij niet staan haha. Mijn tanden lijken altijd heel erg geel bij dit soort kleurtjes. Het enige wat mij staat is naar mijn mening donkerrood.

    1. ooh ik dacht echt dat ik de enige was waarbij de tanden geel leken bij dit soort kleuren.. Maar desondanks draag ik hem wel soms hoor! Ik vind het een prachtige kleur!

  3. Wat een leuk kleurtje! Ik hou van roze lipstick en al helemaal als hij opvallend is 🙂 Ik heb gisteren FINALLY een Hema Soft Lipbalm 04 gekocht, is ook lekker opvallend 😀 Ik heb al enkele opvallende roze lipsticks liggen, maar hey: een vrouw kan er nooit genoeg hebben 😉 Liefs! x

Comments are closed.