Maybeauty – Body scrub

maybeauty body scrub

Een body scrub! Heb je last van een droge huid, of kan je huid wel wat extra verzorging gebruiken, dan is deze body scrub een prima product. Met koffie en kokosolie maakt het je huid weer heerlijk zacht. Benieuwd wat deze scrub allemaal doet en hoeveel dit kost?

Eigenlijk zou je elke week wel eens je huid moeten scrubben, puur om het feit dat dan alle dode huidcellen worden verwijdert. Met deze Maybeauty body scrub heb je daar een goed product voor die naast de dode huidcellen, ook nog eens een hydratatie boost geeft. Door het gebruik van een scrub stimuleer je de bloedcirculatie, wat de collageen productie verbeterd.

Body scrub van Maybeauty

Naast al deze bovengenoemde punten pakt het ook nog eens vlekjes, littekens en puistjes aan! Dit wordt je nieuwe favoriete product onder de douche. Door de koffie die in deze body scrub is verwerkt ruikt het ook nog eens goed. Het gebruik van een scrub stelt natuurlijk niets voor en heeft geen specifieke uitleg nodig. Maak je huid eerst even nat en daarna masseer je de scrub in. Na het scrubben heb je een heerlijke zachte huid.
maybeauty body scrub

De ingrediënten van deze body scrub:
Coffee, seed powder, sucrose, coconut oil, sodium chloride, glycerin, cocoa seed powder, almond oil, jojoba seed oil, tocopherol, sodium hyaluronate.

Hoe ik dit product heb ervaren?


Ik ben dus sinds het gebruik echt fan van dit product. De verpakking is vrij simpel maar door de zip sluiting kun je hem makkelijk weer opbergen voor een volgende keer. Het irriteert de huid niet maar maakt hem wel onwijs zacht en glad. Het is ook redelijk zuinig in gebruik dus je kunt er zeker een aantal keren mee doen.

In de winter worden mijn benen echt super droog en hebben ze gewoon meer verzorging nodig. Door mijn huid een scrub te geven, geef ik de huid de verzorging die het nodig heeft. De droge huid wordt vermindert doordat de dode huidcellen worden verwijdert. Daarnaast zorgt het dus voor extra hydratatie waardoor de huid minder droog wordt. De verschillende soorten olie dit verwerkt zijn zoals, amandel/kokos/jojoba is het echt een verwennerij voor de huid. Je kunt het overigens voor het hele lichaam gebruiken!

Deze body scrub van Maybeauty kost €25,- en is bij verschillende online webshops te koop.

Gebruik jij wel eens een body scrub?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Maybeauty – Body scrub

  1. Hier ben ik nu héél erg benieuwd naar….
    Ik hou ervan als er olie in een scrub verwerkt is voor een zijdezachte huid

    Een mooi weekend

  2. Ik ben niet zo enthousiast, mijn huid geeft na het afspoelen, douchen bruin af.
    Handdoek bruin.

Comments are closed.