Max&More nagellak

_DSC2594
Vandaag heb ik een review van deze 2 nagellakjes van de Action. Het zijn niet zomaar nagellakjes. De grijze is namelijk een gewone gekleurde nagellak, en de zwarte is een crackle nagellak! Ik vertel je er alles over in dit artikel, dus mocht je het interessant vinden of ben je nieuwsgierig? Lees dan verder!

Zoals ik al zei heb ik vandaag een review van 2 budget nagellakjes van de Action. Het huismerk van de Action makeup heet ‘Max&More’. Dit setje met 2 stuks nagellak kost geloof ik ook maar 0,65cent. Echt budget dus!

De grijze nagellak is een nagellak zoals ieder ander. Een mooie grijze kleur! Ik houd er wel van!
Met 2 laagjes is hij mooi dekkend, en blijft hij ook ruim 3 dagen mooi op mijn nagels zitten. Niets verkeerd aan dus!
_DSC2560
Vooral als de zon er op schijnt geeft hij een hele mooie glans af, lekker opvallende nagels, maar toch op een rustige manier! Je kan deze nagellak bij nagenoeg iedere outfit dragen!

Dan de zwarte crackle nagellak. Ik was hier wel heel erg benieuwd naar. Vorig jaar was het helemaal in de mode om met zulke nagels over straat te lopen. Ik deed niet mee met die trend vorig jaar. Maar toen ik voor de zoveelste keer deze nagellak zag liggen bij de Action dacht ik, ach laat ik het dan toch maar eens proberen! En dat deed ik! Ik was namelijk heel erg benieuwd of ik er wel van zou houden, vind ik het wel leuk genoeg?
_DSC2565
Ik kan je in ieder geval vertellen dat ik het een heel apart gezicht vond toen ik de nagellak zag verdwijnen. Maar het is totaal niet mijn ding. Ik kan me voorstellen dat andere het geweldig vinden en het graag dragen. Maar nee, dit past niet helemaal bij wie ik ben. Ik krijg het gevoel dat mijn nagellak er af moet en het er niet zo netjes uit ziet. Maar dat is juist de bedoeling van de crackle nagellak.

Het heeft maar een heel klein dun laagje  nodig om al een leuk effect te creëren op je nagels. Je doet dan ook echt heel erg lang met dit lakje! Of het bij elke nagellak te gebruiken is, moet ik nog uitproberen. Maar daar ga ik wel vanuit. Of het bij elke kleur even mooi is, dat denk ik niet.

Persoonlijk vind ik het grijze lakje echt heel erg mooi, en is de zwarte niets voor mij! Ieder zo zijn eigen ding toch?!

Hebben jullie wel eens een crackle nagellak uitgeprobeerd? En wat vind jij ervan?
digitale handtekening

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

6 thoughts on “Max&More nagellak

    1. Ja klopt, dat is best jammer.. Ik had ook wel eens dat de ene nagel heel mooi was, en de rest heel lelijk. Ik draag dit dan ook echt niet graag. De grijze nagellak houd ik, dit vind ik wel mooi. Maar het zwarte flesje ga ik weggeven! Niets voor mij 😉 xx

Comments are closed.